Ceyhun yönetimden haber bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Ceyhun yönetimden haber bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2008 00:00

Trabzonspor ile yolları ayrılan Ceyhun Eriş, 7-8 takımdan teklif aldığını, ancak bonservisi konusunda yönetim kurulunun alacağı kararı beklediğini söyledi.

Ceyhun Eriş, LİG TV'de telefonla katıldığı bir programda yaptığı açıklamada, Fortis Türkiye Kupası'nda Adana Demirspor ile yaptıkları maç sonunda soyunma odasında bir olay yaşanmadığını belirterek, “Adana Demirspor maçında 'olay oldu' diyorlar. Böyle bir şey yok. Maçtan sonra da herhangi bir durum olmadı. Oyundan çıkarken bazen agresif durumlarımız olmuş olabilir” dedi.

Ceyhun Eriş, kendisine yeni bir kulüp bulması yönündeki tebligatın Sivas'ta kampta bulundukları otelde gece geç saatlerde yapıldığını ifade ederek, “Trabzon'dan bu şekilde ayrılmak can sıkıcı. Saygı çerçevesi içerisinde olmalıydı. Bu tür olaylar istemesek de olabilir. Bana bir gerekçe söylenmedi. Disiplinsiz bir insan değilim. Saha içinde agresif olabilirim, ama şu ana kadar kimseyle problemim olmadı” diye konuştu.

Artık önüne bakacağını kaydeden Ceyhun Eriş, sözlerine şöyle devam etti:
"7-8 takımdan teklif aldım. Trabzonspor ile sezon sonu sözleşmem bitiyordu. Yurt dışıyla ilgili de planlarım vardı. Yönetim kurulundan bonservisim konusunda çıkacak kararı bekliyorum. Buna göre yolumu çizeceğim."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!