Ceyhun Yılmaz, İletişim Fakültesi öğrencileriyle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Ceyhun Yılmaz, İletişim Fakültesi öğrencileriyle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2017 17:10

Ceyhun Yılmaz, İletişim Fakültesi öğrencileriyle buluştu

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- KOMEDYEN, oyuncu ve program yapımcısı Ceyhun Yılmaz, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde düzenlenen 'Sosyal Medya Nasıl Kullanılmaz' konulu söyleşiye katıldı.
İletişim Kulübü'nün organize ettiği, Fatih Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen etkinlikte komedyen, oyuncu, yazar, radyo ve televizyon yapımcısı Ceyhun Yılmaz gençlerle bir araya geldi. İletişim Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen programa İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mahmut Akpınar, akademisyenler, davetliler ve öğrenciler Katıldı. Öğrencilerden büyük ilgi gören söyleşide, Ceyhun Yılmaz, sosyal medyanın insan hayatındaki yeri, sosyal medya kullanımının yararı, zararını ve önümüzdeki yıllarda insanların nasıl olumsuzluklara maruz kalacağını stand-up şeklinde anlattı.
Yılmaz, "Sosyal medya, insan hayatının çok önemli bir bölümüne nüfuz ediyor ve her geçen gün sosyal medyada biraz daha fazla zaman geçiriyoruz. Gerekli işlerimizi çözmemiz dışında, interneti sadece sosyal medya için kullanıyorsak kendimizi kontrol etme zamanımız gelmiş demektir. Sabahları kalktığımızda ilk işimiz telefona bakmak oluyorsa herhangi bir yere gittiğimizde öncelikle şarj aletini istiyorsak ve her an wifi şifresi çekiyorsa canımız, tehlike çanları çalıyor demektir. Eğer bu durumlara açık bir bireyseniz, ülkemizde sosyal medyanın fazla kullanımıyla ilgili sağlık kuruluşlarından gerekli yardımı almalısınız ve bu yardımdan dolayı kendinizi kötü hissetmeyin" dedi. 
Yoğun ilgiden dolayı çok sevindiğini söyleyen Yılmaz, söyleşinin sonunda öğrencilere sosyal medyayı takip ederken, gerçek hayatı kaçırmamaları ve doğru kullanmaları yönünde tavsiyede bulundu. İletişim Fakültesi öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Mahmut Akpınar, Ceyhun Yılmaz'a plaket ve çiçek takdim etti.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!