Ceyhun ve Celaleddin kamptan ayrıldı

Güncelleme Tarihi:

Ceyhun ve Celaleddin kamptan ayrıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2008 13:05

Trabzonspor'da, Ceyhun Eriş ile Celaleddin Koçak bordo-mavili takımın Sivas'da kamp yaptığı otelden ayrıldı.

Fortis Türkiye Kupası'nda Adana Demirspor'a 1-0 mağlup olarak, gruptan çıkma şansını mucizelere bırakan bordo-mavililer, ligde de kötü sonuçla karşılaşmak istemiyor.

Bordo-mavililerde cezalı oyuncular Hüseyin ve Serkan ile sakatlığı bulunan Tolga Seyhan Sivasspor maçında forma giyemeyecek.
Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya, Tolga Zengin, Tayfun, Çağdaş, Erdinç, Mustafa (Kadir), Ayman, Adnan, Gökdeniz, Barış, Yattara, Umut 11'iyle çıkması bekleniyor.

CEYHUN VE CELALEDDİN KAMPTAN AYRILDI

Trabzonspor'da dün gece kulüple yolları ayrılan Ceyhun Eriş ile Celaleddin Koçak'ın bordo-mavili takımın Sivas'da kamp yaptığı otelden ayrılarak İstanbul'a gittikleri öğrenildi.

Celaleddin, karara saygı duyduğunu ifade ederek, “Trabzon'da güzel günlerim geçti. Verilen karara saygı duymaktan başka bir şey yok. Daha kulübe verebileceğim çok şey olduğuna inanıyorum ama olmadı. Böyle bir karar alınacaksa Fenerbahçe maçından önce alınmalıydı. Hocamız bizle görüştü ve çalışmak istemediğimi söyledi. Biz de bu nedenle kamptan ayrıldık. Bundan sonra gelen teklifleri değerlendireceğim” dedi.

Ceyhun ise beklemediği bir kararla karşılaştığını ifade ederek, şu anda bir şey konuşmak istemediğini belirtti.

PEREKLİ'NİN AÇIKLAMASI

Kulüp profesyonel futbol şube menajeri Necmi Perekli ise “Bir süredir teknik heyetimizle birlikte yaptığımız tespitler sonrasında uygulamayı düşündüğümüz kararları hayata geçirmeye başladık. İlk etapta aldığımız bu kararın ardından takımın toparlanması adına atacağımız adımlar devam edecektir. Hedefimiz en kısa sürede Trabzonspor'u büyüklüğüne ve kimliğine yakışır sonuçlarla yeniden buluşturmaktır. Bu konuda cesaretli ve kararlı olacağız” diye konuştu.

Bu arada Trabzonspor'da Celaleddin Koçak ve Ceyhun Eriş'in kulüpten ayrılmasının istenmesinin ardından, iki oyuncunun daha Sivasspor maçının ardından gönderilebileceği iddia edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!