Ceyhun’la ne olur bilemem

Ece Gürsel, Erenköy Faith giyim magazasının açılışını yaptı.

Açılışa annesi Yıldız Gürsel’le gelen manken, Ceyhun Yılmaz’la çıkan aşk haberleri için, ‘Onun kitabını elime aldıktan sonra böyle haberlerin çıkacağını tahmin ettim. Ama Ceyhun benim eski arkadaşım. Programına katıldığımda şovu için bilet verdi. Annemle birlikte gittik. Şimdilik öyle bir birliktelik yok. İleride bu arkadaşlık ilişkiye döner mi bilemem’ dedi.

Nihayet çekiliyor

Çekimleri yılan hikayesine dönen ‘Gılgamış’ filminin çekimlerine 18 Nisan’da başlanacağı söylendi. Filmin yapımcısı Beni Atoori filmde bir müridi canlandıracak olan Armand Assante ile önceki gece Nişantaşı Loft restaurantta yemekte buluştu. Filmin diğer oyuncusu Ömer Şerif’in katılımıyla 18 Nisan’da çekimlere başlanacağını söyleyen Atoori, ‘Film çekilecek, herşey rayına oturdu’ dedi. Armand Assante’nin Türkiye’ye bu ikinci gelişi. Geçtiğimiz yaz Bodrum’a gelip ailesiyle tatil yapan ünlü oyuncu yemek çıkışı, ‘Türkiye’de olmak mutluluk verici. Burayı çok ilginç buluyorum. Bir de film çekecek olmamız beni daha da mutlu etti’ dedi.

İmza dağıtacak

Merkezi Hollanda’da bulunan ve bu yıl Türkiye pazarına giren İxron gözlük markası, katalog çekimini manken Nefise Karatay ile gerçekleştirdi. İki gün süren fotoğraf çekimlerinde Karatay, İxron’un 2005 koleksiyonunda yer alan modelleriyle objektife poz verdi. Nefise Karatay’ın pozlarının yer aldığı katalog ve posterler, Hollanda’nın yanı sıra İngiltere ve Avrupa’nın çeşitli kentleriyle Uzakdoğu’daki İxron mağazalarını da süsleyecek. Karatay, 2 Nisan’da İstanbul’daki CNR Optik 2005 Fuarı’na da katılacak.

Mutluluklar

e-kolay Genel Müdür Yardımcısı Zihni Uğurbil, Türkel Fuarcılık’ın Halkla İlişkiler Müdürü Ayşıl Kadıoğlu ile hayatını birleştirdi. Yaklaşık üç yıldır birlikte olan çiftin Ulus 29’da kıyılan nikah törenine 120 davetli katıldı. Çiftin şahitliklerini Işıl Yazgan ve Amerikalı Sameh Fakhouri yaptı. Ayşıl Hanım’ın kıyafetini Erol Albayrak hazırladı. Yeni evli çift balayını New York’ta geçirecek.

Tango günleri

Değişen yönetimi ve anlayışıyla günlük etkinlik temposunu 16 saate çıkaran My Showland, 1-2-3 Nisan’daki Tango Seduccion gösterisiyle ilk kez İstanbullularla buluşacak. Gustavo Russo, Arjantin’in en iyi 20 dansçısı ve müzisyeniyle Tango Seduccion’da Arjantin’in arka sokaklarında geçen kışkırtıcı bir tango gösterisi sunacak. Astor Piazzola’nın müziği eşliğinde, dünyada ilk kez klasik tangonun modern dans ve klasik bale ile sentezlenip seyirciye sunulduğu gösteri iki yılda hazırlandı.

Özel ödüller açıklandı

Afife Tiyatro Ödülleri, 18 Nisan akşamı gerçekleştirilecek törenle sahiplerini bulacak. Bu yıl 14 dalda, 42 sanatçı Afife adayı olurken, beş özel ödülün sahipleri açıklandı. Önceki akşam Yapı Kredi’nin Levent’teki binasında yapılan törende özel ödüller sahiplerini buldu. ‘Muhsin Ertuğrul Özel Ödülü’nü Cüneyt Gökçer, ‘Nevra Serezli Aşkıner Özel Ödülü’nü Erol Günaydın, ‘Cevat Fehmi Başkut Özel Ödülü’nü Nesrin Kazankaya, ‘Tiyatroda Yeni Kuşak Özel Ödülü’nü Oyun Atölyesi’nin Genç Oyuncuları, ‘Yapı Kredi Sigorta Özel Ödülünü’ ise Müjdat Gezen kazandı. Ödül törenine Müjdat Gezen ile katılan usta oyuncu Erol Günaydın ‘Hayatımın en anlamlı ödülünü aldım’ dedi.

Yakıştırıyor

Zeynep Madra’nın kızı Gönül, geçtiğimiz hafta Bebek, mel’S restorana gitti. Gönül Madra mini kot eteği, leopar desenli montuyla yaşıtı genç kızlar arasında hemen fark ediliyordu.
Yazarın Tüm Yazıları