Ceyhun Eriş Denizlispor'da

Güncelleme Tarihi:

Ceyhun Eriş Denizlisporda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2011 00:00

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, tecrübeli futbolcu Ceyhun Eriş'i transfer etti.

Süper Lig'i hedefleyen Denizlispor'da transfer çalışmaları sürüyor. Yeşil-siyahlılar son olarak Sivasspor'da oynayan 34 yaşındaki Ceyhun Eriş'le sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Ceyhun Eriş, kulüp binasında düzenlenen imza töreninde, Denizlispor'un hedefleri olan bir takım olduğunu belirterek, buraya gelmekten dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Denizlispor'u, iyi bir kadroya sahip olduğu ve Süper Lig'e çıkabilecek bir takım olarak gördüğü için tercih ettiğini dile getiren Eriş, “Elimden geldiği kadar değil, her şeyimi Denizlispor'a vermek istiyorum” dedi.

Denizlispor Asbaşkanı Ali Değirmenci de Ceyhun gibi tecrübeli bir futbolcuyla anlaşmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirerek, “Ceyhun kendini ispatlamış bir futbolcu. Denizlispor'a büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz” diye konuştu.

TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞI SÜRÜYOR

Denizlispor yönetimi, bir taraftan da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor mağlubiyetinin ardından istifa ettiğini açıklayan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yerine yeni teknik direktör arayışlarını sürdürüyor.

Değirmenci, bu konuda yaptığı açıklamada da Hamza Hamzaoğlu ile aralarındaki sözleşmenin henüz resmi olarak feshedilmediğini işaret ederek, “Hamza Hamzaoğlu, resmi olarak takımdan ayrıldıktan sonra teknik direktör arayışlarımıza hız vereceğiz. Şu anda görüştüğümüz ve anlaştığımız bir isim yok” dedi.

Bu arada hafta sonunda Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşılaşacak Denizlispor'da, bu maçın hazırlıkları başladı. Yeşil-siyahlıları antrenör Kenan Atik çalıştırıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!