Ceyda Düvenci’den Anlamlı Destek

Güncelleme Tarihi:

Ceyda Düvenci’den Anlamlı Destek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2017 15:19

Dünyaca ünlü doğrudan satış firması Oriflame, 50. kuruluş yıl dönümünü Kuşadası’na 1000 ağaçlık bir zeytin ormanı kurarak kutladı.

25 Eylül’de Kuşadası Kirazlı Köyü’nde gerçekleşen etkinlikte, Oriflame Türkiye yöneticileri ve Danışmanları’nın heyecanını marka elçisi Ceyda Düvenci de etkiliğe katılarak paylaştı.

1967’den bu yana insanların daha mutlu, daha güzel ve daha iyi bir yaşam hayalini gerçekleştiren Oriflame, 50.yılını tüm dünyadan Danışmanları ile çıktığı özel cruise seyahati ile kutladı. Farklı durakları olan bu seyahatin Türkiye ayağındaki durak Kuşadası, 6 bin kişilik turist kafilesi ile ziyaretçi akınına uğradı!

Dünyanın önde gelen doğrudan satış yapan İsveçli güzellik şirketi Oriflame, ardında bıraktığı 50 yıl anısına, sonsuzluğu ve barışı simgeleyen zeytin ağaçları dikerek gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakma ve sürdürülebilir bir çevre adına önemli bir katkıda bulundu. Oriflame Türkiye yöneticileri ve Danışmanları’na marka elçisi Ceyda Düvenci’nin de eşlik ettiği etkinliğe, Kuşadası Belediye Başkanı ve Kirazlı Köyü’nde yaşayanlar da geniş katılım gösterdi.

Oriflame marka elçisi Ceyda Düvenci; “ Sağlık her şeyin başı. Benim için olmazsa olmazım tabii ki iki çocuğum ve eşimden sonra mutluluk, aşk, başarı, insanın kendini eğitiyor olabilmesi, her alanda kesinlikle sonsuz barış ve tabii ki kadın. İşte benim hayatımdaki bu önemli bütün başlıklar Oriflame’in marka elçisi olduğumda bir araya geldi. “Mutluluk ajandası” ile başlayan ortaklığımız, bu sene bana mutluluk üstü mutluluklar getirdi. Öncelikle kadınların dik duruşu, Oriflame danışmanlarının içerisinde yer alan 15 başarılı ismin içinde yer alan üç tane Türk kadının dimdik ayakta durması benim için çok önemli. Şimdi burada ailemin, yuvamın sembolü olan zeytin ağacından 1000 tane dikiliyor olması ve benim de buna dahil olmam gurur verici… Burada marka yüzü olarak yer almaktan çok, mutluyum. Ülkemde bir beldenin kalkınmasından, ülkem kadınının Oriflame sayesinde sesinin yükselmesinden, başarısına başarı katılmasından, tabiatının, turizminin olumlu etkilenmesinden bir anne olarak, bir Türk kadını olarak gurur duyuyorum. Bugün burada olduğum için çok teşekkürler. Tüm kadınlarımız ve Oriflame bu ormanda yaşasın çocuklarımıza kadar. Ağaçların üzerine aşk için kalpler kazınsın. Zeytinler taşlansın, güzel sofralarda mutluklara ortak olsun. Siz de mutluluk saçmaya, dimdik durmaya, eğitmeye ve gelişmeye devam edin. “ dedi.

Ceyda Düvenci’den Anlamlı Destek


Zeytin ormanının geliri Kirazlı Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’ne bağışlanacak
Proje kapsamında ağaçlardan toplanacak zeytinlerin satışından elde edilecek gelir, Kuşadası Kirazlı Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’ne bağışlanacak. Böylece hem çevre bilincine hem de bölgenin kalkınmasına destek verilecek. Bunun yanı sıra 50. yıl özel konferansını Roma’dan yola çıkan iki kruvaziyer gemisinde yapan 6 bine yakın Oriflame yöneticisi ve Danışmanları, Kuşadası dışındaki başka duraklarda da 50. Yıl anısına özel izler bıraktı.

Ceyda Düvenci’den Anlamlı Destek



Oriflame Yönetim Kurulu Başkanı Alexander Af Jocknick, 50’inci yıllarını dünyanın en köklü tarihe sahip topraklarından Türkiye’de kutlamaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek; “Zeytin ağaçları barışı sembol eder, Oriflame ailesi olarak bu özel ve anlamlı projenin içinde olmaktan gurur duyuyoruz. Türkiye’nin en tarihi ve dinamik topraklarında Oriflame’in 50. Yılını kutlamak bizler için çok önemli. Burada zeytin ağacı dikmek birçok konunun bir simgesi olacak. Doğa ve çevre günümüzden her şeyden çok önemli. Gezegenimiz yeni bir çağa girdi, hepimiz sağlıklı yaşama, iklime inanıyoruz. Bütün bunlara inanarak bir adım atmak marka olarak bizim bakış açımızı da gösteriyor. Burada dikilen fidanlara göz kulak olacak dostlarımıza ve bize her türlü desteği sunan Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’ya çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ceyda Düvenci’den Anlamlı Destek


Şirketin 50. kuruluş yıl dönümünü coşkuyla kutladıklarını belirten Oriflame Türkiye Genel Müdürü Johan Larsson, “Oriflame olarak 1967’de başlayan yolculuğumuz 50. yılına ulaştı. Bu yıl aynı zamanda Oriflame Türkiye’nin 25. Yılını da kutluyoruz. 25 yıl boyunca biz Türkiye’den çok faydalandık, şimdi biz de bu topraklara olan borcumuzu ödemek istiyoruz. Markamız, bir sürü insanı istihdam etti, Türk ailesine dokundu, Türk kadınının hayatını değiştirmesine yardımcı oldu. Bugün burada Oriflame Türkiye’nin en başarılı 15 ismi aramızda. Yüzbinlerce insan arasından en başarılı isimlerle bugün bir aradayız. Her geçen gün büyüyen ve gelişen markamız, bu özel yılda sosyal sorumluluk bilincini ön plana çıkaracak projeleri hayata geçirdi. Bu kapsamda Kuşadası, Kirazlı Köyü’nde diktiğimiz zeytin ağaçları ile hem sürdürülebilir bir çevre için önemli bir mesaj vermiş olacağız. Oriflame olarak önümüzdeki dönemde de ülke insanına katma değer sağlayan ve yaşanabilir bir dünyaya katkıda bulunan projelerle değer yaratmaya devam edeceğiz. Sonsuzluğun, barışın simgesi olan zeytin ağaçları burada uzun yıllar, nesiller boyunca kalacak. Tıpkı, biz olmasak bile Oriflame’in de burada operasyonuna devam edeceği ve bir sürü neslin hayatına dokunacağı gibi… ” dedi.

Ceyda Düvenci’den Anlamlı Destek


İlandır

BAKMADAN GEÇME!