Çevremizi temiz tutalım

Güncelleme Tarihi:

Çevremizi temiz tutalım
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2017 10:56

Çevremizi temiz tutalım

Haberin Devamı

MUŞ, (DHA)-Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, çevreye bırakılan çöplerin sıcak hava nedeniyle kötü koku yaydığını belirterek, vatandaşları açıkta çöp bırakmamaları konusunda uyardı.
    Belediye olarak her alanda halkın hizmetinde olduklarını ancak temiz bir kent oluşturmak için vatandaşların da desteğine ihtiyaçlarının olduğunu urgulayan Başkan Asya, "Her alanda yapılan çalışmalar belediyenin rutin görevleri arasında yer alıyor. Biz belediye olarak görevimizi yapıyoruz, çünkü şehrin bakımı, yapımı ve onarımı gibi temizlik işleri de bizim asli görevlerimiz arasındadır. Vatandaşlarımızın özellikle temizlik konusunda anlayış göstermelerini bekliyorum. Çöpleri gelişi güzel bırakmamalarını rica ediyorum. Hemen hemen tüm sokaklarda ve köşe başlarında çöp konteynırları bulunmaktadır. Çöplerin poşet içinde belirlenen yerlere bırakılması halkımızın sağlığı açısından da çok önemlidir" dedi.
    Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin bütün mahallelerde düzenli olarak çalışmalar yaptığını kaydeden Başkan Asya, cadde ve sokakların temizliği konusunda şikayeti olan vatandaşların Belediyenin Alo153 istek ve şikayet hattına bildirmelerini istedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!