Çevre yolundan hastaneye yol açılacak

Güncelleme Tarihi:

Çevre yolundan hastaneye yol açılacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2018 16:47

Çevre yolundan hastaneye yol açılacak

Haberin Devamı

Ramazan ÇELİK/HATAY, (DHA)-HATAY'ın Kırıkhan  ilçesinde, çevre yolundan Kırıkhan Devlet Hastanesi'ne yeni bir yol açılması düzenlenen toplantının ikincisi gerçekleştirildi.
Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan askerlerimizin daha kısa sürede, şehir içindeki trafiğe karışmadan hastaneye ulaştırılması için hazırlanan projede, tüm kesimlerin görüşü alınıyor. Toplantıyla ilgili Kırıkhan Kaymakamlığı'ndan şu açıklama yapıldı:
"İlçe merkezimizde yaşanan trafik yoğunluğu nedeniyle, Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan askerlerimizi taşıyan ambulans seferlerinde aksama yaşanmaktadır. Bu nedenle çevreyolundan doğrudan Devlet Hastanesi'ne yol açılması konusunda Kaymakamımız Mustafa Erkayıran başkanlığında Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, siyasi parti ilçe başkanları, Büyükşehir Belediyesi'nin temsilcileri Kırıkhan Belediyesi Fen İşleri Mühendisleri ve yolun geçeceği arsa sahipleri ile toplantı yapıldı. Toplantıda arsa sahipleri ile görüşülüp, bir hafta içinde makine ve araçların yol açmaya başlaması hedeflendi."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!