Cevher, konser için şehir şehir geziyor

Güncelleme Tarihi:

Cevher, konser için şehir şehir geziyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2018 12:31

Cevher, konser için şehir şehir geziyor

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ARABESK ve pop şarkılarına coverlarıyla kattığı farklı ve özgün yorumlarıyla hayran kitlesine ulaşan Cevher, konserlerine hız kesmeden devam ediyor. Son albümü 'Merhametsiz'in çok sevildiğini söyleyen başarılı şarkıcı, İstanbul, İzmir, Ankara ve Antalya arasında mekik dokuyor.

Arabesk ve pop tarzıyla sevilen Cevher, aranjörlüğünü Suat Aydoğan'ın yaptığı, üç şarkı ve bir remix'ten oluşan 'Merhametsiz' albümünün Benjamin Records etiketiyle dijital müzik marketlerde satışa çıktığını söyledi. Cevher, konser taleplerine yetişmekte zorlandığını belirtti. Menajeri ile şehir şehir gezerek sahneye çıktığını anlatan Cevher, dinlenmek için de Antalya'yı tercih ediyor. Antalya konserlerini hafta sonuna denk getirmeye özen gösterdiğini belirten başarılı şarkıcı, "Cumartesi akşamları sahnenin ardından dinleniyorum. Bir iki gün tatil yapıp, sonraki konserlere geçiyorum. Antalya benim için inziva şehri" dedi.

Albümündeki şarkıların sosyal medya üzerinden binlerce tıklanma almasından dolayı mutlu olduğunu sözlerine ekleyen Cevher, "Çok çalışıyorum. Karşılığını görünce yorgunluğumu unutuyorum. Şarkılarımın beğenilmesi beni mutlu ediyor" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!