Çetinkaya'dan KYK yurtlarına ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Çetinkayadan KYK yurtlarına ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2017 17:14

Çetinkaya'dan KYK yurtlarına ziyaret

Haberin Devamı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - KUMLUCA Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (KYK) bağlı öğrenci yurtlarını ziyaret etti.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve Ak Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer, KYK'ya bağlı kız ve erkek öğrenci yurtlarını ziyaret etti. Başkan Çetinkaya, Yurt Müdürü Metin Doğan ve yurt personelinin sorunlarını dinledi. Yurt Müdürü Metin Doğan, yurt binaları ve kalan öğrencilerin sıkıntılarını içeren dosya verdi.

Başkan Hüsamettin Çetinkaya, "İlçemizde bir Fakülte ve bir de meslek yüksekokulu var. Bu okullarda eğitim gören ülkemizin değişik illerinden gelen öğrencilerimiz var. Biz Kumluca olarak çok sayıda lise, bir meslek yüksekokulu ve bir de fakülteye sahip ilçe olmakla beraber eğitim şehri olmak istiyoruz. Bu yüzden sadece yüksekokul veya fakülte değil tüm okullarımızın sorunlarıyla yakından ilgileniyoruz. İlçemizde bu yıl eğitime başlayan bir Sağlık Bilimleri Fakültesi var. Yurtlarda kalan öğrencilerimizin ve yurt personelinin sorunlarını bir an önce çözmeye çalışacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!