Çetin'den vatandaşla sabah toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Çetinden vatandaşla sabah toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2017 11:17

Çetin'den vatandaşla sabah toplantısı

Haberin Devamı

ADANA, (DHA) - ADANA'nın merkez Çukurova İlçe Belediye Başkanı Soner Çetin, Güzelyalı ve Toros Mahallesi'nde sabah saat 06.00'da, camiden çıkan, yürüyüş yapan ve işe gitmeye hazırlanan vatandaşlarla bir araya geldi.
Belediyeye gelemeyen vatandaşların istek ve taleplerini dinlemek için mahallelerde sabah toplantıları yaptıklarını söyleyen Soner Çetin, amaçlarının sorunları yerinde tespit etmek olduğunu belirtti. Çetin şöyle konuştu:
"30 Mart'ta seçim yapıldı, 2 nisan 2014'te görevi teslim aldım. 4 Nisan 2014'te, yani göreve geldiğimin ilk cuma günü, koltuklarımızı belediyenin önüne indirip, başkan yardımcılarımla, müdürlerimle birlikte halk toplantısı yaptık. Burada amaç; vatandaşımız, hemşerimiz, ben her hafta her cuma saat 14.00'te, belediyeye geldiğinde, belediye başkanı ile direkt görüşeceğini halkımız bilsin. Bir sorunu mu var, belediye yetkilerine ulaşmakta güçlük mü çekiyor. Benimle beraber, ekip arkadaşlarım yanımda. 3.5 senedir aralıksız, hiç aksatmadan, her cuma saat 14.00'te, belediyede sizlerle kucaklaşıyoruz. 'Halk gününe gelmemiz zor' diyenler oldu. Bunun üzerine, halk günlerine katılabilmeniz için her muhtarlığın önüne ücretsiz servis koydurdum. Servisimiz geliyor, halk günümüze gelmek isteyenleri halk gününe getiriyor ve geri bırakıyor. Halkımızın bir bölümü de, cuma günü saat 14.00'te mesaide oluyor. Onlar için ve sizler için de, mesai saatinden önce, haftanın iki günü sabah erkenden sizlerle buluşmak kucaklaşmak için sabah 06.00 programlarımızı başlattık. Bu toplantılarımız, her mahallede ayda bir tekrarlanacak. Siz gelemeyince, biz size geliyoruz."
Sabah toplantılarına 1 kişi katılsa bile devam edeceklerini söyleyen Çetin, siyaset yapmadan sorun çözmeye çalıştıklarını da belirtti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!