'Çete' dağılıyor

Güncelleme Tarihi:

Çete dağılıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2006 11:17

Sinema dünyasının ünlü “Oceans” çetesi dağılıyor. Yönetmen Steven Soderbergh; Brad Pitt, George Clooney, Matt Damon ve Andy Garcia'dan oluşan çetenin yeni çekilecek “Oceans 13” filminin ardından seyirciyle vedalaşacağını açıkladı. Empire dergisinin internet sitesindeki haberine göre, Soderbergh, “Oceans 13” adlı yeni filmin “Oceans 11” ve “Oceans 12” ile başlayan serinin son halkası olacağını söyledi.

Haberin Devamı

Son filmde efsane oyuncu Al Pacino'nun da kötü bir karakter olarak yer alacağını belirten ünlü yönetmen, “bu adam bir canavar olacak” dedi.

Yönetmen Soderbergh, George Clooney ile birlikte sahibi bulundukları ”Section Eight” adlı prodüksiyon şirketinin faaliyetlerine de son vermeye hazırlandıklarını da doğruladı. Soderbergh, şirketin iş yükünün çok fazla olduğunu belirterek, “Başkalarının filmlerinin yapımcılığını üstlenmek de eğlenceli olmaktan çıktı” açıklamasında bulundu.
   
OCEANS ÇETESİ SON KEZ...
   
Warner Bros. şirketinin yapımcılığını üstleneceği “Oceans 13” filminde George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Andy Garcia, Al Pacino, Don Cheadle, Bernie Mac, Carl Reiner ve Elliott Gould rol alacak.

İlk iki filmin oyuncularından Julia Roberts ile Catherine Zeta-Jones'un ekipten ayrıldığı yeni filmde, kadın oyuncu olarak Ellen Barkin seyirciyle buluşacak.

Haberin Devamı

Filmin, 2007 yılının yaz aylarında vizyona girmesi planlanıyor.

Beyazperdede 1960'ların efsane filmi olan “Oceans”tan yeniden uyarlanan filmde, geçmişte Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis J.R ve Angie Dickinson rol almıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!