Cesur Yürek yayınlanan yeni bölüm fragmanında Ömer ölüyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Cesur Yürek yayınlanan yeni bölüm fragmanında Ömer ölüyor mu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2016 11:49

Cesur Yürek 7. yeni bölüm fragmanında izleyicileri şok edecek bazı gelişmeler ortaya çıkıyor. Her bölümüyle aksiyonun katlanarak arttığı Show TV'nin yeni dizisi Cesur Yürek, 7. bölüm fragmanı ile izleyicilere yine heyecanlı dakikalar izletmeye hazırlanıyor. Ömer'in kendisini büyük bir savaşın içerisine atması ve bu savaş içerisinde bazı riskleri üzerine alması aksiyon dolu dakikalara sahne olacak. Cesur Yürek 7. bölümünde çatışma ortasında bulunan Ömer'in yanındaki aracın patlaması, acaba Ömer öldü mü sorularını akıllara getirdi

Haberin Devamı

Cesur Yürek yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla yine izleyenleri heyecanlı bir bölüm bekliyor. Ekranların hareketli dizisi Cesur Yürek perşembe akşamı yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde birbirinden ilginç dakikalar yaşanacak. Yeni bölüm fragmanı izleyenlere 7. bölümün oldukça hareketli geçeceğinin sinyalini verdi. Peki, yeni bölümde neler yaşanacak? Ömer, ona oynanan oyun karşısında ne yapacak? İşte, Cesur Yürek 7. bölüm fragmanı sizlerle.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sürükleyici hikayesi ve iddialı oyuncu kadrosuyla perşembe akşamları milyonları ekrana kilitleyen “Cesur Yürek”, altıncı bölümüyle evlerimize konuk oldu. Heyecan ve aksiyon dolu gelişmelerin yaşanacağı dizide olaylar şöyle gelişti: Ömer, Tatar Ahmet ve masadakilerden hesap sormak için harekete geçer. Mafya dünyasında kendisine giydirilmek istenen gömleği yırtıp atan Ömer'i bekleyen sürpriz ne? Ömer'in Enver’le hesaplaşması sonucunda elde edeceği bilgi hayatının değişmesine neden olacaktır. Berrin, Ömer'i kurtarmak için Gürkan'ı karşısına alacaktır. Berrin'in Ömer'e yapacağı teklif, ikisinin arasındaki ilişkiyi derinden etkileyecektir. Ömer, Hamza ve Ali'nin mafya dünyasındaki ilk icraatları masadaki tüm dengeleri değiştirecek, geri dönüşü olmayan bir yola sokacaktır… 

Haberin Devamı

Cesur Yürek'in son bölümünde; Ömer, İskender'in şantajı karşısında konseyin kendisine verdiği işi yapmak zorunda kalır. Ömer'in İskender'le çalışacak olması babası ve arkadaşlarıyla arasının açılmasına neden olur. Köşeye sıkışan Ömer bir darbe de Berrin'den yer. Ömer'in kaçakçılık yapmasına engel olmaya çalışan Berrin onu ihbar eder. Tatar Ahmet oğlunun itibarını kurtarmak için Ömer'e oyun kurar. Ömer kendisine kurulan oyundan kurtulmak isterken, daha tehlikeli bir tuzağın içine düşer.

DİZİNİN GENEL KONUSU

Cesur Yürek'te yüreğinden ve bileğinden başka güvenecek hiçbir şeyi olmayan Ömer Korkmaz karakterine can verecek olan Onur Tuna, ailesi, mahallesi ve arkadaşları için büyük bir mücadele içine girecek. Ruveyda Öksüz'ün canlandırdığı Berrin karakterinin hayattaki en büyük ikilemi ise, idealist bir hukukçu olmasına rağmen, aşık olduğu adamın adaleti kendi elleriyle dağıtmaya karar vermiş bir kabadayı olmasıdır...Bölgesel sorunları ve uluslararası siyaset ve stratejileri de konu edinen "Cesur Yürek"in yönetmenliğini Kudret Sabancı yaparken, senaryosunu Cüneyt Aysan ve Ozan Aksungur kaleme alıyor.

BAKMADAN GEÇME!