Cesur Yürek 20. bölüm fragmanı öncesi büyük iddia!

Güncelleme Tarihi:

Cesur Yürek 20. bölüm fragmanı öncesi büyük iddia
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2017 10:05

Cesur Yürek 20. bölüm fragmanı ile yine aksiyon tavan yaptı. Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Cesur Yürek izleyicilerini üzen bir haberle gündeme geldi. Konusu ve sürükleyiciliğiyle her hafta heyecan dolu bölümlerle izleyicileri ekran başına çeken Cesur Yürek, 20. bölümün ardından final bölümü ile ekranlara geleceğini, duyurdu. İşte, konuyla alakalı bazı detaylar

Haberin Devamı

Cesur Yürek yayınlanan 20. bölüm fragmanıyla izleyenlere aksiyon dolu dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren nefes kesen Cesur Yürek dizisi yeni bölümüyle perşembe akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde şoke eden dakikalar yer alacak. İşte, Cesur Yürek 20. bölüm fragmanı.

İzleyicileri ekran başına kilitleyen Cesur Yürek dizisi yeni bölümüyle perşembe akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümü öncesi ortaya çıkan final iddiaları, takipçiler tarafından üzüntüyle karşılandı. Cesur Yürek iddialara göre 21. bölümüyle ekranlara veda edecek.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

“Cesur Yürek”in son bölümünde; Kirve ve Tatar Ahmet’e kurulan tuzağın arkasındaki akıl, büyük bir oyun kurar.  Ömer hem kendini aklamak hem de bu oyunu bozmak için zorlu bir yola girer.  Kirve Harbi’nin mirasını ve gücünü elde edebilmek için Ece’yi kontrol etmek ister. Ömer’le evlenmek isteyen Ece, reddedilince kirli bir oyuna başvurur. Monotum amacına yaklaşmıştır. Şamil Monotum’un istedikleri karşısında şok olur. Ömer puzzle parçalarını birleştirdikçe Şamil ve Gürkan’la karşı karşıya gelir. Görevi ve aşkı arasında kalan Ömer’in seçimi tüm dengeleri değiştirecektir. 

Haberin Devamı

Yapımcılığını Fark Film'in üstlendiği dizinin başrollerini; aksiyon dizilerinin yeni starı Onur Tuna, usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal ve güzelliği kadar oyunculuğuyla da ses getiren Ruveyda Öksüz yer alıyor.
Bölgesel sorunları ve uluslararası siyaset ve stratejileri de konu edinen "Cesur Yürek"in yönetmenliğini Kudret Sabancı yaparken, senaryosunu Cüneyt Aysanve Ozan Aksungur kaleme alıyor.

BAKMADAN GEÇME!