Cesur Yürek 16. bölümü neden yayınlanmadı? Cesur Yürek yeni bölüm ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Cesur Yürek 16. bölümü neden yayınlanmadı Cesur Yürek yeni bölüm ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2017 09:41

Cesur Yürek dizisinin yeni bölüm akıbeti merak konusu oldu. Her hafta perşembe günleri ekrana gelen dizinin dün akşam yayımlanmaması kafalarda soru işaretlerine neden oldu. Son bölümde Bradd’i ele geçiren Ömer'in yapacaklarını sorgulayan izleyiciler, 'Cesur Yürek 16. bölümü neden yayınlanmadı? Cesur Yürek yeni bölüm ne zaman?' gibi sorulara yanıt arıyor. İşte, entrika yüklü dizinin son durumu!

Haberin Devamı

Cesur Yürek yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça hareketli dakikalar yaşatmıştı. Bradd’i ele geçiren Ömer, ona yaptıklarının bedelini ağır bir biçimde ödetmişti. Ekranların başladığı günden itibaren ilgiyle takip edilen aksiyon dolu dizisi Cesur Yürek'in 16. bölümünün ise dün akşam ekranlarda olması bekleniyordu ancak yayın akışındaki değişiklik nedeniyle yayınlanmadı. Son bölümün ardından büyük bir merakla beklenen Cesur Yürek dizisinin yeni bölümünün akıbeti merak konusu oldu. Peki, aksiyon yüklü sahneleriyle dikkat çeken dizinin son bölümü neden yayınlanmadı. Cesur Yürek yeni bölüm ne zaman?

Cesur Yürek dizisinin 16. bölümüyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak her hafta perşembe günleri takipçileriyle buluşan dizinin yeni bölümünün 9 Şubat Perşembe akşamı kaldığı yerden devam etmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

“Cesur Yürek”in 15. bölümünde; Bradd’i ele geçiren Ömer, ona yaptıklarının bedelini ağır bir biçimde ödetecektir. Ferhat’ın geri dönüşü Ömer için yeni bir savaşın habercisidir. Didem’i kaçıran Ferhat, Ömer’i köşeye sıkıştırır. İskender olayından sonra yalnızlaşan Tatar Ahmet, Ferhat’ın tuzağına düşer.  Ferhat hem Tatar’ın hem Didem’in hayatları üzerine bahis oynar. Ömer kardeşi ve Tatar’ı kurtarabilmek için aşılması zor bir oyunun içerisine girer.

DİZİNİN KONUSU

Yapımcılığını Fark Film'in üstlendiği dizinin başrollerini; Onur Tuna, usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal ve güzelliği kadar oyunculuğuyla da ses getiren Ruveyda Öksüz yer alıyor.

Cesur Yürek'te yüreğinden ve bileğinden başka güvenecek hiçbir şeyi olmayan Ömer Korkmaz karakterine can verecek olan Onur Tuna, ailesi, mahallesi ve arkadaşları için büyük bir mücadele içine girecek. Ruveyda Öksüz'ün canlandırdığı Berrin karakterinin hayattaki en büyük ikilemi ise, idealist bir hukukçu olmasına rağmen, aşık olduğu adamın adaleti kendi elleriyle dağıtmaya karar vermiş bir kabadayı olmasıdır...

Bölgesel sorunları ve uluslararası siyaset ve stratejileri de konu edinen "Cesur Yürek"in yönetmenliğini Kudret Sabancı yaparken, senaryosunu Cüneyt Aysan ve Ozan Aksungur kaleme alıyor.

 

BAKMADAN GEÇME!