Cesur ve Güzel yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Final bölümü ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Cesur ve Güzel yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Final bölümü ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2017 14:52

Cesur ve Güzel yeni bölüm fragmanı için araştırmalar başladı. Bu sezon ekran macerasını noktalayacak olan Cesur ve Güzel'in dün yayınlanan son bölümünde Sühan'ın rahatsızlanması ardından harekete geçen Cesur, Rıza'nın suç ortağını bulmaya çalıştı. Her şeye rağmen düğün yapmaya kararlı olan Sühan ve Cesur romantik bir şekilde evlendi. Peki, Cesur ve Güzel yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Final bölümü ne zaman?

Haberin Devamı

Kısa bir süre sonra ekran macerasını noktalayacak olan Cesur ve Güzel dizisi dün akşam 31. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yayınlanan son fragmanlarıyla final haberi veren Cesur Güzel’in son bölümünde Cesur ve Sühan nihayet romantik bir düğünle evlendi. Cesur ve Güzel son bölümünde Sühan‘ın başına gelenlerden sonra harekete geçen Cesur, Rıza’nın suç ortağının peşine düştü. Cesur ve Sühan'ın romantizm dozu yüksek evlenme sahnesi ise büyük ilgi gördü.Heyecan dolu sahnelere tanıklık eden izleyiciler son bölümün hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Peki, Cesur ve Güzel yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cesur ve Güzel yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsinizi.



CESUR VE GÜZEL FİNAL YAPIYOR

Haberin Devamı

Bir intikam öyküsüyle başlayan Cesur ve Sühan’ın hikayesi 22 Haziran Perşembe günü son bulacak. Kasım 2016’da başlayan dizi 33. Bölümüyle final yapacak.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cesur ve Sühan’ın en mutlu gününde yaşanan olay, düşmanlarının hayatlarından öyle kolayca çekip gitmeyeceğini herkese kanıtlar. Sühan’ı ve bebeklerini koruyamamanın pişmanlığını yaşayan Cesur, Rıza’nın suç ortağını bulmaya kararlıdır.

Birisinin Sühan’ı zehirlemeye çalıştığı ortaya çıktığında Korludağ’da değişim rüzgarları esmeye başlamıştır. Herkes birbirine şüpheyle bakarken, en büyük yüzleşme Cesur ve Tahsin Korludağ arasında yaşanır. Fırtınayı koparacak haber ise Cahide’den gelir. Verdiği bilgi kafalarda yepyeni soru işaretleri yaratacaktır.

Korludağ’da güneş bir kez daha yüzünü gösterdiğinde Cesur sevdiği kadını sonsuza kadar yanından ayırmayacağını kanıtlar. Sühan’la Cesur birbirine aşkla bakarken asıl tehlike onlara hiç beklemedikleri kadar yakındır.

BAKMADAN GEÇME!