Cesur ve Güzel ilk bölümü ile ekranlara geldi

Güncelleme Tarihi:

Cesur ve Güzel ilk bölümü ile ekranlara geldi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2016 08:49

Cesur ve Güzel dizisi ilk bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan ilk bölümüne Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün damga vurdu. Peki Cesur ve Güzel ilk bölümünde neler yaşandı? İşte dizinin ilk bölümünde meydana gelen olaylar ve Cesur ve Güzel'in konusu

Haberin Devamı

Cesur ve Güzel ilk bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. İlk kez ekrana gelen dizinin yeni bölümde başrol oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün aşk dolu görüntüleri damga vurdu. Peki Cesur ve Güzel dizisinin ilk bölümünde neler yaşanacak? Diziye dair ipuçları, Cesur ve Güzel oyuncuları gibi merak edilen detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Cesur Alemdaroğlu, İstanbul'un hemen dışındaki Korludağ Kasabası’na doğru arabasını sürerken, kafasında babasının çalınan hayatını geri almak üzere kurduğu plan vardır. Birdenbire ağaçların arasından yola, üstünde binicisiyle birlikte kontrolden çıkmış bir at fırlar. Bir tarafı uçurum olan arazide dört nala gitmektedir. Cesur kendi hayatını tehlikeye atarak atı durdurur ve kızı kurtarır. Cesur ve Sühan böyle tanışır...

Haberin Devamı

Cesur, Sühan’ın Tahsin Korludağ’ın kızı olduğunu öğrendiğinde, düşmanının en zayıf ve hassas noktasını ele geçirmeye karar verir.

Sühan, çok iyi yetişmiş, kendi markasını yaratmış, güçlü bir kadındır. Kendi arazisinde çiçek yetiştirir, SHN markasıyla parfüm üretir, parfüm şişelerini kendi atölyesinde tasarlar. Cesur hayatına girene kadar, Bülent’le evleneceğinden ve güvenli hayatında mutlu mesut yaşayacağından emindir. Cesur, Korludağ’a geldiği andan itibaren Sühan’ın hayatındaki her şey alt üst olur.

Kasabada genç yaşlı herkesin nefret ettiği Tahsin Korludağ'ın tek arzusu kök salmak, torun sahibi olmaktır. Bu durum, Sühan’ın ağabeyi Korhan üzerinde büyük stres yaratmaktadır. Korhan’ın eşi olan Cahide, çok hırslı ve paraya düşkün bir kadındır. Tahsin Korludağ'ın servetini ele geçirmek için yapmayacağı şey yoktur. Sühan’ı öldürmek dahil. 
Cesur, Sühan’ın başına gelenlerin kaza olmadığını anladığında, Tahsin Korludağ’ın yanıbaşında bir düşman daha olduğunu fark eder. Tahsin Korludağ’ın “geleneksel” doğum günü şenlikleri gecesi yaşananlar herkesin kaderini değiştirecektir.

KONUSU

Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı Cesur, yakışıklı ve gizemli bir adamdır. Bu adamın sakin ve huzurlu bir kasaba olarak bilinen Korludağ’a gelişiyle dengeler değişir. Kasabaya gelir gelmez güzeller güzeli Sühan ile yolları kesişir. Bu sıra dışı karşılaşmanın ardından ikili arasında karşı koyamadıkları bir çekim oluşur. Ancak bir kaza sonrasında birbirlerine adeta vurulan ikilinin bilmediği ancak aşklarını imkansız kılan bir şey vardır. Bu iki gencin aileleri uzun yıllardır birbirine düşmandır ve düşmanlık her ikisini de derinden etkileyecektir.

Haberin Devamı

CESUR VE GÜZEL OYUNCULARI

Tuğba Üstündağ: En son “Kara Para Aşk” dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan Tuğba Üstündağ, yeni dizisinde Sühan karakterini canlandırıyor. Tahsin Korludağ’ın kızı olan Sühan, çok iyi yetişmiş, kendi markasını yaratmış, güçlü bir kadındır. Kendi arazisinde çiçek yetiştirmekte olan ve parfüm üreticiliği yapan Sühan, Bülent ise evlilik hayali kurmaktadır. Genç kadının mutlu mesut hayat planı Cesur’un gelişiyle yerle bir olacaktır.
Kıvanç Tatlıtuğ: Uzun süredir ekranlardan uzak olan Kıvanç Tatlıtuğ, diziye de ismini veren “Cesur” karakterini canlandıracak. Babasının hayatının elinden alındığını düşünen Cesur, genç ve yakışıklı bir adamdır. Korludağ ailesine düşman olan Cesur, babasının intikamını alabilmek için Tahsin Korludağ'ın servetini ele geçirmeye karar verir. Üstelik bunun için Sühan’ı bile öldürmeyi göze almıştır.
Tamer Levent: Usta oyuncu Tamer Leven’in hayat vereceği Tahsin Korludağ, Korludağ Kasabası’nın en zengin adamıdır. Kasabada genç yaşlı herkesin nefret ettiği Tahsin Korludağ'ın tek arzusu kök salmak, torun sahibi olmaktır.

 

BAKMADAN GEÇME!