Cesur ve Güzel 9. bölüm fragmanı yayında: İntihar şoku

Güncelleme Tarihi:

Cesur ve Güzel 9. bölüm fragmanı yayında: İntihar şoku
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2017 11:53

Cesur ve Güzel 9. bölüm fragmanıyla izleyenlere heyecan dolu bir bölümün sinyallerini verdi. İzleyiciler tarafından oldukça sevilen dizinin yeni bölümünde Korhan, intihar etmeye karar veriyor. Konak ahalisi gördüğü manzara karşısında büyük bir şok yaşıyor. Peki, Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün başrollerini paylaştığı Cesur ve Güzel yeni bölümünde başka neler yaşanıyor? İşte, Cesur ve Güzel 9. bölüm fragmanıyla sizlerle.

Haberin Devamı

Cesur ve Güzel yayınlanan 9. bölüm fragmanında izleyenler nefeslerini tuttu. Ekranların herkes tarafından vazgeçilmez dizilerinden birisi haline gelen Cesur ve Güzel yeni bölümüyle perşembe akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde tansiyon iyice yükselecek. Yeni bölümde Cesur, Tahsin Korludağ'ın ihbarı üzerine tutuklanıyor. Sühan ise bu olaydan dolayı babasına büyük bir rest çekiyor. İşte, Cesur ve Güzel 9. bölüm fragmanıyla sizlerle.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI 

İntikamına karşılık Sühan’ı seçen Cesur, onu kurtarmak için hayatını ortaya koyar ve büyük yara alır. Cesur’un ona oyun oynadığını acı bir şekilde öğrenen Sühan, onunla yüzleşmeyi kafasına koymuştur, öfkeyle Cesur’u ararken onun hastanede olduğu haberiyle yıkılır. Planlarının umdukları gibi gitmemesi Bülent ve Cahide’nin panik olmasına neden olur. Beklenmedik bir anda ortaya çıkan Turan’ın haykırdığı gerçekler Korhan’ın aklını karıştıracaktır. Korludağ çiftliğine gelen sürpriz bir misafir Tahsin Korludağ için felaketi müjdeler, Sühan babasının karşısına çıktığında Cesur için geri sayımın başladığından habersizdir. 
Yılbaşı gecesi, Cesur ne kadar uzak dursa da Sühan’ın kalbine dokunmanın yolunu bulur. İkisi de kalkanlarını indirdiğinde yaşananlar, bundan sonra hayatlarında hiç bir şeyin kolay olmayacağının ispatı gibidir. 

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!