Cesur ve Güzel 10. bölüm fragmanı yayınlandı: Korkunç kaza

Güncelleme Tarihi:

Cesur ve Güzel 10. bölüm fragmanı yayınlandı: Korkunç kaza
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2017 10:23

Cesur ve Güzel yepyeni bölümleriyle iddiasını korumaya devam ediyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin dün yayınlanan son bölümünde Cesur'dan aşk itirafı geldi, Sühan büyük bir şaşkınlık yaşadı. Final sahnesiyle hafızalara kazınan Cesur ve Güzel'in 10. bölüm fragmanı da kısa sürede yayınlandı. Önümüzdeki hafta yayınlanacak bölümde kötü bir sürpriz var. İşte, Cesur ve Güzel 10. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar!

Haberin Devamı

Cesur ve Güzel dün akşam yayınlanan son bölümüyle takipçilerine oldukça seyir keyfi yüksek dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren nefes kesmeye devam eden dizisi Cesur ve Güzel'de bu akşam da heyecan doruktaydı. Dizinin bu akşam yayınlanan bölümünde oldukça hareketli dakikalar yaşandı. Son bölümde Cesur, babasının öldüğü geceyle ilgili çok önemli bir ipucunu, hiç tahmin etmediği bir kişi sayesinde elde etti. Aklı şüphelerle doluyken kendisine kurulan tuzağı fark etmedi. Son bölümün ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak ettiler.

Cesur ve Güzel 10. bölüm fragmanı da izleyicilerini bekletmeden yayınlandı. Önümüzdeki hafta yayınlanacak bölümde aynı araçta olan Cesur ve Sühan korkunç bir kaza geçiriyor. İkiliye ulaşamayan aileler, kaygılanmaya başlıyor. Tahsin Korludağ gelen telefonun ardından fenalaşıyor. İşte, tüm gelişmelerin detaylarını gözler önüne seren Cesur ve Güzel 10. bölüm fragmanı!

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cesur’un duygularını Sühan’a açması onun kalbindeki buzların erimesine neden olur. Aynı anda Cesur’un tutuklanması, Tahsin Korludağ’ın da artık ona karşı savaş açtığı anlamına gelir. Sühan’ın şahit olduğu yüzleşme bu düşmanlığın boyutlarını acıyla anlamasına neden olacaktır. Cesur’un gerçek kimliğini öğrenmek Korhan’ın geçmişe gömdüğü anıların tekrar gün yüzüne çıkmasına neden olur. Dengesi alt üst olan Korhan, Hülya için çok kolay bir hedef haline gelir.

Cesur,babasının öldüğü geceyle ilgili çok önemli bir ipucunu, hiç tahmin etmediği bir kişi sayesinde elde eder. Aklı şüphelerle doluyken kendisine kurulan tuzağı fark etmez.

Cesur, Sühan’ı bir günlüğüne Korludağ’dan uzaklaştırmak ister. Sadece 24 saat her şeyi, kim olduklarını unutmak beraberlikleri için önemli bir adım olacaktır. Ancak Sühan, Cesur’a yakın olmakla, babasının Cesur’a kurduğu tuzağın içine de düşmüş olduğunun farkında değildir.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!