Cesur ve Güzel 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Cesur ve Güzel 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2016 09:31

Cesur ve Güzel son bölümüyle yine çok iddialı sahneleri ekrana taşıdı. Cesur'un vurulması ardından perişan olan Sühan, duydukları karşısına ikinci bir şok yaşadı. Öte yandan Korludağ çiftliğine gelen sürpriz bir misafir Tahsin Korludağ için bir felaket haberi verdi. Olaylı son bölüm ardından Cesur ve Güzel 9. bölüm fragmanı da merak konusu oldu. Peki, Cesur ve Güzel 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Cesur ve Güzel dün akşam yayınlanan son bölümüyle izleyenlere oldukça heyecan dolu dakikalar yaşattı. Ekranların herkes tarafından yakında takip ettiği fenomen dizisi Cesur ve Güzel'de heyecan doruktaydı. Dizinin yayınlanan son bölümünde izleyiciler hayret verici dakikalar yaşadı. Son bölümde yılbaşı gecesi, Cesur ne kadar uzak dursa da Sühan’ın kalbine dokunmanın bir yolunu buldu. İkisi de kalkanlarını indirdiğinde yaşananlar, bundan sonra hayatlarında hiç bir şeyin kolay olmayacağının ispatı gibiydi. Son bölümün ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanı için araştırma yapmaya başladılar. Peki, Cesur ve Güzel 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cesur ve Güzel 9. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Son bölümde Sühan ve Cesur arasında sürpriz gelişmeler yaşanıyor. İntikamına karşılık Sühan’ı seçen Cesur, onu kurtarmak için hayatını ortaya koyar ve büyük yara alır. Cesur’un ona oyun oynadığını acı bir şekilde öğrenen Sühan, onunla yüzleşmeyi kafasına koymuştur, öfkeyle Cesur’u ararken onun hastanede olduğu haberiyle yıkılır.Cesur ve Güzel 8. bölümünde planlarının umdukları gibi gitmemesi Bülent ve Cahide’nin panik olmasına neden olur. Beklenmedik bir anda ortaya çıkan Turan’ın haykırdığı gerçekler Korhan’ın aklını karıştıracaktır. Korludağ çiftliğine gelen sürpriz bir misafir Tahsin Korludağ için felaketi müjdeler, Sühan babasının karşısına çıktığında Cesur için geri sayımın başladığından habersizdir. Yılbaşı gecesi, Cesur ne kadar uzak dursa da Sühan’ın kalbine dokunmanın yolunu bulur. İkisi de kalkanlarını indirdiğinde yaşananlar, bundan sonra hayatlarında hiç bir şeyin kolay olmayacağının ispatı gibidir.

7. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Korludağ çiftliğine yerleşen Adalet'in gelişi zoraki bir şekilde kutlanır. Cahide, Hülya'nın ortadan kaybolduğunu geç fark eder. Cahide bebeğini kaybedeceği korkusuyla büyük paniğe kapılır. Bülent’le birlikte bu durumun peşine düşerler. Öte yandan Cesur ve Sühan’ın herkesten uzakta geçirdikleri romantik gecenin sonrasında büyük bir sürpriz yaşanır. Unutulmaz gecenin ardından Cesur için güzel bir şeyler yapmak isteyen Sühan, planını gerçekleştirmek için adım attığında Cesur ile ilgili çok önemli bir şey öğrenir. Aynı dakikalarda Cesur’a da Sühan’la ilgili bir tuzak kurulmuştur. Sühan söz konusu olduğu için, Cesur tuzağa doğru hiç bir şey düşünmeden, gözü kapalı ilerler...

 

BAKMADAN GEÇME!