Cesur ve Güzel 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Cesur ve Güzel  5. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2016 09:17

Cesur ve Güzel, dün akşam ekrana gelen bölümüyle yine çok iddialı sahneleri ekrana taşıdı. Sühan ve Cesur arasında sürpriz gelişmelerin yaşandığı son bölüm finaliyle soru işaretleri bıraktı. Sühan'ın Cesur'un büyük planını çözüp çözmeyeceği merak konusu oldu. Peki, Cesur ve Güzel 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, bu sorunun yanıtı ve son bölümde yaşananların detayları!

Haberin Devamı

Cesur ve Güzel dün akşam yayınlanan son bölümüyle izleyenlere oldukça sürükleyici bir bölüm izletti. Ekranların herkes tarafından ilgiyle izlenen dizisi Cesur ve Güzel'de bu akşam oldukça hareketli dakikalar yaşandı. Dizinin son bölümünde yaşanan ilginç olaylar diziye damgasını vurdu. Son bölümde öpücüğün etkisine iyice kapılan Sühan bir yandan da Cesur'un gizemli hallerinin peşine düşer. Cesur, geçmişini Tahsin Korludağ’ın elinden almak için büyük oyununu oynamaya başladı. İzleyiciler son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı için arama yaptılar. Peki, Cesur ve Güzel 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cesur ve Güzel 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

İntikam dizisi olarak başlayan ancak romantizm dozu yüksek sahneleriyle ön plana çıkan dizinin bu haftaki bölümünde Cesur ve Sühan ilk öpücüğünün etkisi devam etmektedir. “İlk Öpücük” ailesinin intikamını almak için yola çıkan Cesur için uçurum, Sühan için bıçak sırtıdır ancak ikisi de , o anın büyüsünden kurtulmakta güçlük çeker. İkilinin her geçen gün yaklaştığını hisseden Banu, Cesur’u kaybetme düşüncesiyle hareket geçer ve Sühan’ı ondan uzak tutmak için bir oyun oynar ve amacına ulaşır. Gördüğü manzara sonrasında Cesur ve Banu’nun özel bir gece geçirdiğini düşünen Sühan, yeniden Bülent ile yakınlaşır. Cesur ve Güzel . bölümünde bir diğer sürpriz gelişme ise Cahide ve Bülent arasında yaşanır. Bülent, Cahide’nin büyük sırrına erişen ilk kişi olur. Bir yandan hamilelik oyunu oynayan, diğer yandan da aileyi karıştıran Cahide, Sühan’ı Cesur ile ilgili doldurmaya devam eder. Cesur, geçmişini Tahsin Korludağ’ın elinden almak için büyük oyununu oynarken Sühan ise bulduğu ipuçlarının peşine takılır.

 

BAKMADAN GEÇME!