Cesur ve Güzel dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Cesur ve Güzel dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2017 23:25

Cesur ve Güzel dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Cesur ve Güzel'de heyecan doruktaydı. Dizinin yayınlanan son bölümünde giderek tehlikeli hale gelen Hülya’dan tedirgin olan Cahide, çözümü geçmişi hatırlamayan Tahsin Korludağ’a yanaşmakta buldu. Son bölümün bitmesiyle yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Cesur ve Güzel dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Cesur ve Güzel dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça hareketli dakikalar yaşattı. Kısa süre sonra final yaparak ekran macerasını noktalayacak olan Cesur ve Güzel'in son bölümünde şaşırtıcı gelişmeler yer aldı. Son bölümde geçmişin kırgınlıkları, korku ve endişeler gün yüzüne çıkarken gelişmeleri dikkatle izleyen Rıza, son kozunu oynamak için beklediği fırsatı eline geçirdi. Son bölümün bitmesiyle beraber yeni bölüm fragmanı izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Cesur ve Güzel dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cesur ve Güzel dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Rıza’nın tutuklanması, Cesur ve Sühan’ın geleceğe tekrar umutla bakmasına sebep olur. Düşmanının kolayca pes etmeyeceğini hisseden Cesur, Sühan’ı üzmemek için düşüncelerini kendine saklar. Artık önlerinde planlamaları gereken muhteşem bir düğün vardır.

Bebeğinin kaçırıldığını öğrenen Hülya deliye döner ve ona tekrar kavuşmak için her yolu dener. Giderek tehlikeli hale gelen Hülya’dan tedirgin olan Cahide, çözümü geçmişi hatırlamayan Tahsin Korludağ’a yanaşmakta bulur. Onun gözüne girmek için elinden geleni yapsa da önündeki en büyük engel yine Korhan olacaktır.

Cesur ve Sühan mutlu sona emin adımlarla yürürken verdikleri karar Korludağ’da büyük yankı uyandırır. Evlilik haberinin herkes üzerinde farklı etkileri olmuştur. Geçmişin kırgınlıkları, korku ve endişeler gün yüzüne çıkarken gelişmeleri dikkatle izleyen Rıza, son kozunu oynamak için beklediği fırsatı eline geçirir.

Haberin Devamı

FİNAL NE ZAMAN?

Cesur ve Güzel dizisinin final tarihi kesinleşti. Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün başrollerini paylaştığı, Taner Levent, Yiğit Özşener, Erkan Avcı ve Serkan Altunorak gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Cesur ve Güzel, önümüzdeki ay içerisinde ekran macerasını noktalayacak. Ay Yapım imzalı Star TV’de ekranlara gelen Cesur ve Güzel 22 Haziran’da final bölümüyle ekrana gelecek.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Cesur, Rıza’yı köşeye sıkıştırdığı anda bir karar vermek zorunda kalır, Sühan onun doğru kararı vermesi için dua ederken babasının bıçaklandığı haberiyle tüm Korludağ sarsılır.

Korhan, tüm yaşananlardan Cahide’yi sorumlu tutsa da ailesinin iyiliği için sessiz kalmak zorunda kalır. Tahsin Korludağ, bu sefer hepsinin elini kolunu bağlayacak bir sürpriz yapmıştır.

Her şeyini kaybeden Bülent, intikam almayı kafasına koymuş şekilde Korludağ Çiftliği’nin kapısını çalar. Mihriban’ın tüm çabalarına rağmen, Bülent’in hırsı onu hata yapmaya mahkum etmiştir.

Cesur’un önüne çıkardığı bütün virajları ustalıkla dönen Rıza, ondan sonsuza dek kurtulmaya karar verir. Cesur ve Sühan birbirlerinden habersiz Rıza’nın kurduğu tuzaklara ayrı ayrı ilerlerken, ikisinin de aklında birbirlerinde duydukları aşktan başka bir şey yoktur.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!