Cesur ve Güzel son bölümüyle nefes kesti - Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Cesur ve Güzel son bölümüyle nefes kesti - Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2017 12:46

Cesur ve Güzel yeni bölümleriyle izleyicilerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Sırlarla örülü senaryosuyla dikkat çeken Cesur ve Güzel dün akşam 26. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Cesur'un bulduğu kanıt son bölümün en heyecan yaratan sahnesi oldu. Peki, nefes kesen final ardından yeni bölümde neler olacak? Cesur ve Güzel yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Cesur ve Güzel dizisi dün akşam ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Cesur ve Güzel'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde Sühan’ın sessizliğinin ardındaki gerçeği bulmaya kararlı olan Cesur, tehlikeli bir yolculuğa çıktı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Cesur ve Güzel dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cesur ve Güzel dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cesur tarafından ihanetle suçlanan Sühan, sevdiği adamı kendinden uzaklaştırmak pahasına kalbinin sesini susturur ve onun sorularını cevapsız bırakır. Fakat Cesur’un pes etmeye hiç niyeti yoktur.  Adalet’ten haber alamayan Tahsin Korludağ’ın aklı onunla meşgulken fırsattan istifade eden Rıza’nın hedefinde Sühan vardır. 

Bülent’le Cahide arasındaki savaş giderek alevlenirken Tahsin’in tepkisi ikisi için de sürpriz olur. Onların şaşkınlığından faydalanan Hülya, bu savaşın asıl kazananı olmak için elinden geleni yapacaktır.

Sühan’ın sessizliğinin ardındaki gerçeği bulmaya kararlı olan Cesur, tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Cesur’un ensesinde olduğunu hisseden Rıza, elindeki kozu büyük ustalıkla oynayarak Sühan’ı bir kez daha avucunun içine almaya çalışır fakat bu sefer oyunun sonu hiç de umduğu gibi olmayacaktır.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Rıza’dan gerçekleri öğrenen Sühan, bir kez daha sevdiği adamla babası arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. Kapıldığı girdabın içinde kaybolmaktan onu yine Cesur kurtaracaktır.

Aşkı için Rıza’nın tehditlerine boyun eğen Adalet’in hapiste aldığı haberler dünyasını derinden sarsar. Bundan sonra hayatının kontrolünü eline almaya kararlıdır. Bu yolda en tehlikeli adımı atar. 

Tahsin Korludağ ve Korhan arasındaki savaş tüm gücüyle devam ederken bu sefer en büyük darbeyi Cahide alır. Yaşadığı büyük ihanetin bedelini ödetmeye kararlı olan Cahide, kendisine yeni bir kurban seçer.

Cesur’un aklındaki şüpheler giderek büyümektedir. Annesinin ölümüyle ilgili gerçekleri ortaya çıkarmak için kurduğu büyük tuzak onu bir kez daha Sühan’la karşı karşıya getirir. Cesur merak ettiği tüm soruların cevabını almaya kararlıdır.

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!