Cesur ve Güzel yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Cesur ve Güzel yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2017 17:46

Cesur ve Güzel yeni bölüm fragmanı için heyecan dolu bekleyiş başladı. Entrika dozu yüksek sahneleriyle ekrana kilitleyen Cesur ve Güzel'in son bölümünde Cesur zor bir kararın eşiğindeyken; tüm Korludağ sakinlerini bir araya getiren davet sırların gün yüzüne çıkmasına neden oldu. Şaşırtıcı bir şekilde gerçekleşen final ardından gözler yeni fragmana çevrildi. Peki, Cesur ve Güzel yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Cesur ve Güzel dizisi dün akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşatmaya devam etti. Cesur ve Güzel dizisi gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla izleyicilerin gönlünde taht kurmayı başardı. Dizinin dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Mihriban’ın ev sahipliğindeki kokteyl Cesur ve Sühan’ı tekrar karşı karşıya getirdi. Tüm Korludağ sakinlerini bir araya getiren bu davette yaşanan çekişmeler, sırların gün yüzüne çıkmasına neden oldu. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Cesur ve Güzel dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

Cesur ve Güzel dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cesur ve Sühan gerçeği bulmak için birlikte çıktıkları yolda yine bir sürprizle karşı karşıya kalırlar. Sühan kime inanacağını şaşırmış bir haldeyken sonunda Tahsin Korludağ’la yüzleşme fırsatı bulan Cesur’un soruları Tahsin’in nefesini keser.  Sühan’a yaklaşmak için fırsat kollayan Rıza, elindeki kozları arttırır. Bu sırada sabırla bir hata yapmasını bekleyen Cesur, onu dikkatle izlemeye devam eder.

Cahide başına gelen felaketi Korhan’la yakınlaşmak için kullanmaya kararlıdır. Fakat işler hiç de beklediği gibi gitmez. Yaşadıkları yüzünden kendisini tehlikede hisseden Cahide bir kez daha tırnaklarını çıkarır.

Mihriban’ın ev sahipliğindeki kokteyl Cesur ve Sühan’ı tekrar karşı karşıya getirir. Tüm Korludağ sakinlerini bir araya getiren bu davette yaşanan çekişmeler, sırların gün yüzüne çıkmasına neden olur. Sühan’dan öğrendiği gerçekler Cesur’u büyük bir ikilemde bırakırken, kararının kesin olduğunu düşünen Sühan’ı ise hiç ummadığı bir sınav beklemektedir.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Annesinin katilinin ölü bulunması tüm şüphelerin Cesur’un üzerinde toplanmasına neden olur. Onun cinayetle suçlandığını öğrenen Sühan şaşkına dönerken, Tahsin Korludağ kızını Cesur’dan uzaklaştırmak için eline geçen bu fırsatı kullanmaya kararlıdır.

Kendine yapılan büyük ihanetin sonunda elini kana bulayan Tahsin Korludağ, hayatının iplerini Rıza’nın ellerine bırakmış durumdadır. Amacına ulaşmak için herkesi kurban edebileceğini kanıtlayan Rıza’nın bu sefer çok daha acımasız bir planı vardır.

Korludağ Çiftliği cinayet haberiyle sarsılırken, Cahide, Hülya’dan kurtulmayı kafasına koymuştur. Sonunda kendisini de yakacak bir yangının fitilini gözünü kırpmadan ateşler. 

Cesur’un polisin elinden kaçması, olayları içinden çıkılmaz hale getirir. Bu sefer karar verme sırası Sühan’a geçer, aşkıyla adalet arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. Adını temize çıkarmak için canını tehlikeye atan Cesur, Sühan’dan hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşacaktır.

BAKMADAN GEÇME!