Cesur ve Güzel 24. yeni bölüm fragmanı öncesi Cesur aklandı!

Güncelleme Tarihi:

Cesur ve Güzel 24. yeni bölüm fragmanı öncesi Cesur aklandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2017 08:41

Cesur ve Güzel 24. bölüm fragmanı, son bölümün ardından araştırılmaya başlandı. Son bölümde adının üzerindeki lekeyi atabilmek için her türlü çıkar yolunu düşünen Cesur, ifadesini vermiştir. Dün akşam yayınlanan son bölümde aranan çocuğun bulunması ve ifade vermesi üzerine cinayeti Cesur'un yapmadığı ortaya çıkmıştır. Peki, bu olayların ardından Cesur ve Güzel 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, son bölüm hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Cesur ve Güzel dizisi bu akşam ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşatmayı başardı. Yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkatleri çekmeyi başaran Cesur ve Güzel'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu akşam yayınlanan yeni bölümünde Korludağ Çiftliği cinayet haberiyle sarsılırken, Cahide, Hülya’dan kurtulmayı kafasına koymuştu. Sonunda kendisini de yakacak bir yangının fitilini gözünü kırpmadan ateşledi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Cesur ve Güzel dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cesur ve Güzel dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

Annesinin katilinin ölü bulunması tüm şüphelerin Cesur’un üzerinde toplanmasına neden olur. Onun cinayetle suçlandığını öğrenen Sühan şaşkına dönerken, Tahsin Korludağ kızını Cesur’dan uzaklaştırmak için eline geçen bu fırsatı kullanmaya kararlıdır. Kendine yapılan büyük ihanetin sonunda elini kana bulayan Tahsin Korludağ, hayatının iplerini Rıza’nın ellerine bırakmış durumdadır. Amacına ulaşmak için herkesi kurban edebileceğini kanıtlayan Rıza’nın bu sefer çok daha acımasız bir planı vardır.

Korludağ Çiftliği cinayet haberiyle sarsılırken, Cahide, Hülya’dan kurtulmayı kafasına koymuştur. Sonunda kendisini de yakacak bir yangının fitilini gözünü kırpmadan ateşler.  Cesur’un polisin elinden kaçması, olayları içinden çıkılmaz hale getirir. Bu sefer karar verme sırası Sühan’a geçer, aşkıyla adalet arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. Adını temize çıkarmak için canını tehlikeye atan Cesur, Sühan’dan hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşacaktır.

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Sevdiği kadının dudaklarından dökülen kelimeler Cesur’un kalbini paramparça eder. Bebeği için aşkından vazgeçmeyi göze alan Sühan için en büyük bedel, Cesur’un gözlerindeki hayal kırıklığıdır. 

Tahsin Korludağ’ın cinayet davasında ikinci duruşma hareketli geçer, ortaya çıkan yeni deliller, Cesur ve Sühan’ı birlikte hareket etmek mecburiyetinde bırakacaktır. 

Cahide, evliliğini geri kazanmak için elinden geleni yapmaya çabalarken aldığı haberle sarsılır. Bundan sonra Korludağ Çiftliği’nde hayat giderek zorlaşacaktır. 

Yan yana olmak canlarını yaksa da Cesur ve Sühan, cinayeti aydınlatacak büyük ipucunun peşine düşerler. Annesinin ölümünün ardındaki gizemi çözmeye çok yaklaşan Cesur’u yolun sonunda büyük bir sürpriz beklemektedir.

BAKMADAN GEÇME!