Cesur ve Güzel son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Cesur ve Güzel son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2016 23:18

Cesur ve Güzel bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyiciye hareketli dakikalar yaşattı. Ekranların yeni dizisi olmasına rağmen izleyicilerden olumlu tepki alan Cesur ve Güzel yine olaylı bir bölüm yaşattı. Dizinin son bölümünde izleyiciler Cesur ve Sühan arasında ilginç anlara tanıklık etti. Yayınlanan bölümde Sühan iyice Cesur'dan şüphelenmeye başladı. Bir anda ortaya çıkıp insanları etkilemesi Cesur'u gizemli bir adama dönüştürdü. İzleyiciler son bölümün hemen ardından yeni bölüm fragmanı için arama yaptılar. Peki, Cesur ve Güzel 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Cesur ve Güzel'in bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı. Ekran macerasına geçtiğimiz hafta başlayan dizinin 2. bölümünde de entrika ve romantizm yüklü sahneler yer aldı. Cesur, yakaladığı fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışırken Sühan bu gizemli adamın peşine düşmeye karar verdi. Peki, Cesur ve Güzel son bölümün hemen ardından 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

CESUR VE GÜZEL 3. BÖLÜM FRAGMANI

Dizinin ilk fragmanında Tahsin Korludağ’ın hayatını kurtaran Cesur, yakaladığı fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek Sühan ile yakınlaşmaya çalışıyor. Sühan ise her ne kadar Cesur’un kendinden emin tavırlarından etkilense de onun zıtlaşmayı sürdürüyor.

Haberin Devamı

Cesur ve Güzel 2. bölüm 2. fragmanında ise Cesur ile aynı evde kalmaya başlayan Sühan’ın bu esrarengiz adamın kimliğini sorgulamaya başladığı öne çıkıyor. İkili arasında karşılıklı zıtlaşmalar sürerken Tahsin Korludağ, yangını kimin çıkardığını bulmak için kolları sıvıyor. Öte yandan Bülent’in tehlikeli hamlesi, bir isim tarafından anlaşılıyor. Peki, Cesur ve Güzel 2. Bölümde başka neler yaşanacak? İşte, detaylar!

Kendi canını tehlikeye atan Cesur, istediğinden daha fazlasını kolayca elde etmiş, Korludağlar’ın evinde kalmaya başlamıştır. Bu gizemli adamın kendinden emin tavırlarıyla çileden çıkan ancak içten içe de ondan çok etkilenen Sühan, Cesur’un kim olduğunu araştırmaya karar verir. Onda adını koyamadığı ama kuşkulandığı bir şeyler vardır. Bir yandan da bir ilişki içerisinde olduğu Bülent'e karşı duygularını sorgular. Türlü kumpaslar içerisinde olan Cahide ise Cesur ve Güzel 2. bölümünde gözlemleri sonucunda Bülent’in tehlikeli hamlesini çözmeye başlar. Sırlarla dolu kasabada Tahsin’e en yakın isim olan Adalet de yangının nedenini geçmişte arar. İkilinin sırlarını ortaya dökmeye kararlı olan isim ise Mihriban’dır. Öte yandan Cesur’u gizlice takip ettiğini sanan Sühan ise bir çıkmazın içerisine doğru adım adım ilerlemektedir. Cesur, yalnızca kendisi istedikçe iz bırakır. Ancak, Sühan sandığı kadar saf bir kadın değildir. 

Haberin Devamı

İLK BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Cesur Alemdaroğlu, İstanbul'un hemen dışındaki Korludağ Kasabası’na doğru arabasını sürerken, kafasında babasının çalınan hayatını geri almak üzere kurduğu plan vardır. Birdenbire ağaçların arasından yola, üstünde binicisiyle birlikte kontrolden çıkmış bir at fırlar. Bir tarafı uçurum olan arazide dörtnala gitmektedir. Cesur kendi hayatını tehlikeye atarak atı durdurur ve kızı kurtarır. Cesur ve Sühan böyle tanışır. Gelişiyle herkesi huzursuz eden Cesur Alemdağ, Sühan’ın kim olduğunu öğrenince bir plan yapar. Düşmanı Tahsin Korludağ’ı en zayıf noktasından vuracak, en kıymetlisi kızını elinden alacaktır. O kafasında planlar kurarken Tahsin Korludağ’ın “geleneksel” doğum günü şenlikleri gecesi ve sonrasında yaşananlar aradığı fırsatı ayağına getirir. Sühan’ı kıskanan Bülent, Cesur’u öldürmek için yaptığı hamleyle hem Cesur ve Tahsin Korludağ’ı dost yapar, hem de sevdiği kadın ve Cesur’un aynı çatı altında kalmasını sağlar. 

Haberin Devamı

CESUR VE GÜZEL KARAKTERLER

Kıvanç Tatlıtuğ’un Cesur, Tuba Büyüküstün’ün ise Sühan karakterini canlandırdığı yeni dizi Cesur ve Güzel, bir intikam dizisi gibi başlasa da tutku dolu bir aşkın kahramanlarının entrika ve duygu yüklü öyküsünü anlatıyor. Korludağ kasabasının en güçlü ismi Tahsin Korludağ’ın kızı olan Sühan, kendi parfüm markasını yaratmış ve güçlü bir kadındır. Cesur hayatına girene kadar, Bülent’le evleneceğinden ve güvenli hayatında mutlu mesut yaşayacağından emindir. Cesur ise geçmişini intikamıyla yaşayan genç ve güçlü bir adamdır. Kasabada genç yaşlı herkesin nefret ettiği, Cesur ve Sühan’ın yolunun kesişmesini sağlayan Tahsin Korludağ ise hırslı ve vicdansız bir adamdır.

BAKMADAN GEÇME!