Cesur ve Güzel yayınlanan yeni bölüm fragmanında kıvılcımlar artıyor!

Güncelleme Tarihi:

Cesur ve Güzel yayınlanan yeni bölüm fragmanında kıvılcımlar artıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2016 09:49

Cesur ve Güzel yayınladığı 2. yeni bölüm fragmanıyla izleyenlerin yüreklerini hoplatacak. Star TV ekranlarının başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün yer aldığı Cesur ve Güzel yeni bölümüyle perşembe akşamı ekranlara gelecek. Heyecan dolu dizinin yeni bölüm fragmanında yaşanan gelişmeler izleyicilere yeni bölümün oldukça sürükleyici olacağının sinyalini verdi. Yeni bölümde Cesur ve Sühan arasında kıvılcımlar artıyor. İşte, Cesur ve Güzel 2. bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Cesur ve Güzel dizinin 2. bölüm fragmanı kısa sürede yayınlandı. Cesur ve Güzel 1. bölümünde aşk ve intikam kokan sahneler dikkat çekerken; dizinin başrol oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyük Üstün’ün yakınlaştığı görüntüler ekrana kilitledi. Tuba Büyüküstün’ün güzeller güzeli “Sühan”, uzun süredir ekranlardan uzak olan Kıvanç Tatlıtuğ’un ise “Cesur” karakterine hayat verdiği dizinin dikkat çeken ilk bölümünden hemen sonra yayınlanan 2. fragmanla merak dozu daha da arttı. Perşembe günleri yayınlanacak olan dizinin yeni bölüm fragmanına Sühan ve Cesur'un samimi görüntüleri damga vurdu. Peki, bir intikam hikayesi olarak başlayan dizinin önümüzdeki hafta ekrana gelecek bölümünde neler yaşanacak? Cesur ve Güzel 2. fragmanı, dizinin konusu ve ilk bölümde yaşananlar gibi detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Ay Yapım’ın iddialı projesinin 2. bölümünde Tahsin Korludağ’ın gözüne girmeyi başaran Cesur, evde kalmayı başarıyor. Her ne kadar kabul etmek istemese de bu esrarengiz adamdan etkilenmeye başlayan Sühan ise bu gelişmeden mutlu oluyor. Korludağ’ın tesadüfler silsilesi sandığı olaydan sonra aynı evde kalmaya başlayan Sühan ve Cesur arasındaki kıvılcım gitgide yükseliyor. Öte yandan Cesur’un Banu ismindeki bir arkadaşıyla samimi halleri ise Sühan’ı çileden çıkartıyor. 

İLK BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Babasının çalınan hayatını geri almaya karar veren Cesur Alemdaroğlu, İstanbul'un hemen dışındaki Korludağ Kasabası’na doğru yola çıkar. Kafasından Tahsin Korludağ'dan intikam almanın yolları geçmektedir. Düşüncelere daldığı bir esnada, yoluna binicisiyle birlikte kontrolden çıkmış bir at fırlar. Dört nala giden at, uçuruma çok yakındır. Cesur kendi hayatını tehlikeye atarak atı durdurur ve kızı kurtarır. Cesur ve Sühan böyle tanışır. Görür görmez genç kadından etkilenen Cesur, yaşananlardan çok kısa bir süre sonra Sühan’ın Tahsin Korludağ’ın kızı olduğunu öğrenir ve intikam planı kafasında oturur. Düşmanın en zayıf noktasını ele geçirecektir. Sühan ile karşılaşmasına vesile olan olayın kaza olmadığını anladığında ise Tahsin Korludağ’ın yanıbaşında bir düşman daha olduğunu fark eder. Tahsin Korludağ’ın “geleneksel” doğum günü şenlikleri gecesi yaşananlar herkesin kaderini değiştirecektir.

Haberin Devamı

DİZİNİN KONUSU

Bir intikam hikayesi olarak başlayan Cesur ve Güzel, çok iyi yetişmiş, kendi markasını yaratmış ve Cesur hayatına girmeden önce evlilik hazırlıkları yapan Sühan Korludağ ve Korludağ kasabasındaki herkesin nefret ettiği Tahsin Korludağ’dan intikam almak isteyen Cesur’un tutku dolu aşkını anlatıyor. Babasının hayatının elinden alındığını düşünen Cesur, Tahsin Korludağ'dan intikam almak için Korludağ’a gitmeye karar verir. Herkesin bir yabancı olduğunu düşündüğü bu adamın kasabaya gelişiyle dengeler değişir. Cesur, yola çıktığı gün tesadüf eseri Tahsin Korludağ’ın kızı Sühan’un hayatını kurtarır. Bu sıra dışı karşılaşmanın ardından ikili arasında karşı koyamadıkları bir çekim oluşur. Ancak bilmedikleri bir şey vardır: Bu iki gencin aileleri uzun yıllardır birbirine düşmandır ve düşmanlık her ikisini de derinden etkileyecektir.

BAKMADAN GEÇME!