Cesur ve Güzel son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Cesur ve Güzel son bölümüyle nefes kesti  Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2017 09:20

Cesur ve Güzel dizisi son bölümüyle yine nefeslerin tutulduğu anlara şahit etti. Romantik sahneleriyle ekrana kilitleyen dizinin son bölümünde kadroya dahil olan yeni isim Korludağ'daki dengeleri değiştirdi. Yeni gelişmeleri merak eden izleyiciler, Cesur ve Güzel 15. bölüm fragmanını sorgulamaya başladı. Peki, Cesur ve Güzel 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Cesur ve Güzel dizisi dün akşam ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine unutulmaz dakikalar yaşattı. İzleyicilerin başladığı günden itibaren oldukça ilgisini çeken Cesur ve Güzel dizisi yeni bölümleriyle perşembe akşamı ekranlarda olmaya devam edecek. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde yine şoke eden dakikalar yer aldı. Son bölümde Sühan, Cesur’a gelen mektupta ne yazdığını öğrenmenin peşindeyken babasına karşı duyduğu şüpheler giderek güçlendi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanı hakkındaki detayları merak ettiler. Peki, Cesur ve Güzel 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cesur ve Güzel 15. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyenleri ekran başına kilitleyen Cesur ve Güzel'in son bölümünde Korludağ'a gelen isim dengeleri değiştirdi. Kaderimin Yazıldığı Gün isimli dizide Maksut karakterini canlandıran Serdar Özer, Savcı Rıfat rolüyle izleyici karşısına çıktı. Son bölümde Rıfat’ın ona bıraktığı ipuçlarını takip eden Cesur, savcı engelini aşmaya çalışırken Tahsin Korludağ’ın ona karşı bir oyun daha kurdu. Son bölümün bitmesiyle beraber izleyiciler yeni bölüm fragmanını merak ettiler. Peki, Cesur ve Güzel 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Cesur, Sühan’a yaptığı sürprizle aşklarını mühürler. Onları uzun bir aradan sonra bir araya getiren bu romantik akşam, meydana gelen beklenmedik kaza nedeniyle yarıda kalır. Bu haber Korludağ çiftliğinde de büyük sarsıntı yaratırken, gelen yeni savcının Tahsin Korludağ’ın önünde kolay kolay diz çökmeyeceği anlaşılır. Savcının eski dosyalara olan ilgisi Cahide’nin de panik olmasına neden olur. Kendisini şüphelerin uzağına çekmeye çalışırken farkında olmadan Cesur’la ilgili çok büyük bir kozu eline geçirir. Sühan, Cesur’a gelen mektupta ne yazdığını öğrenmenin peşindeyken babasına karşı duyduğu şüpheler giderek güçlenir. Rıfat’ın ona bıraktığı ipuçlarını takip eden Cesur, savcı engelini aşmaya çalışırken Tahsin Korludağ’ın ona karşı bir oyun daha kurar. Yaşanan kazanın etkileri giderek büyürken Cesur bir kez daha zor bir kararla yüz yüze kalır fakat bu sefer Tahsin Korludağ’ın hayatının iplerini elinde tutmaktadır.

Haberin Devamı

SERDAR ÖZER KİMDİR?

Serdar Özer, Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün başrolünde oynadığı Cesur ve Güzel'in oyuncu kadrosuna dahil oldu. Ünlü oyuncu dizide Korludağ'a yeni atanan ve Tahsin Korludağ'ın kabusu olacak yeni savcı rolünü üstlenecek. Küçük Kadınlar, Ay Tutulması, Dedemin Dolabı ve Emret Komutanım Yeniden gibi dizi projelerinde yer alan Serdar Özer, büyük çıkışını Özcan Deniz ve Hatice Şendil ile başrolü paylaştığı Kaderimin Yazıldığı Gün isimli dizideki Maksut rolü ile yapmıştı.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Cesur’un, Korludağ’da yarattığı değişim Sühan’la tekrar yakınlaşmalarına neden olur. Sühan, ona karşı atılan adımı karşılıksız bırakmaz ve Cesur’un beklediği adımı atar.

Cahide ve Hülya’nın buluştuğunu görmek Korhan için büyük bir şok olur. Hülya’nın durumu kurtarmak için söylediği yalanlar Korhan’ın, Cesur hakkındaki şüphelerini alevlendirir.

Kasabada yaşanan olaylar Cesur’u, Tahsin Korludağ ile tekrar karşı karşıya getirir. Sühan bir kez daha sevdiği adamla babası arasında kalırken babasına bir teklif yapar fakat Tahsin kolayca pes etmeyeceğinin sinyallerini çoktan vermiştir. 

Sevgililer günüyle aynı gün olan Sühan'ın doğum günü geldiğinde Cesur, Sühan’a romantik bir sürpriz hazırlar.

Cesur’un çok büyük bir zafere doğru yol aldığını fark eden Tahsin Korludağ, onu engellemek için tehlikeli bir plan yapar. Cesur ve Sühan aşklarını itiraf ederken, yaşanan olay Korludağ’daki herkesin hayatını derinden sarsacak niteliktedir.

 

BAKMADAN GEÇME!