Çeşme'ye 3 yeni kafe geliyor

Güncelleme Tarihi:

Çeşmeye 3 yeni kafe geliyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2017 12:48

Çeşme'ye 3 yeni kafe geliyor

Haberin Devamı

İZMİR'in turizm cenneti ilçesi Çeşme'de, Belediyeye ait Çeştur şirketi, üç yeni kafe ile hizmet zincirini genişletiyor.

Çeştur, hizmet zincirine eklediği Tekke Plajı Kafe, Seyir Tepe Kafe ve Ilıca Kafe'yi Ramazan Bayramı tatiline yetiştirmek için çalışmalarını hızlandırdı. Birkaç yıldır atıl durumda olan Tekke Plajı'ndaki Çeşme Belediyesi'ne ait kafe, Çeştur tarafından işletilecek. Çeştur, tesisi Ramazan Bayramı'na yetiştirmek için çalışmalarını hızlandırdı. Tesisin bahçesine rulo çim serilirken, güneşlenme alanlarının ahşap döşemeleri de yenilenerek boyandı. Tesisin mutfak ekipmanlarının tamamı da yenilendi.

Tekke Plajı'nın kumsalının halkın kullanımı için ücretsiz olacağını açıklayan Çeştur Genel Müdürü Celal Coşkun, kafeteryanın bahçesindeki şezlong ve şemsiyelerden az bir miktarda ücret alınacağını belirtti. Coşkun, kafeteryadaki yiyecek ve içecek ücretlerinin de düşük tutulacağını söyledi.

Atıl durumdaki tesisi ayağa kaldırdıklarını ifade eden Çeştur Genel Müdürü Coşkun, "Bu tesisimizde de kaliteyi ön planda tutarken, fiyatlarda da Çeşme standartlarının altında kalacağız. Hedefimiz herkese uygun fiyatla hizmet sunabilmek. Bilindiği gibi fiyat birçok şeyin belirleyicisi. Müşteri profilini oluştururken fiyattan yola çıkıyorsunuz. Bana göre, burasını daha önce işleten kişilerin başarılı olamamalarının nedeni, lokasyonu göz önünde bulundurarak fiyatları çok yüksek tutmaları. Bence buranın müşteri profili orta kesim. Kafemize gelen kişiler, bahçemizdeki şezlonglardan, şemsiyelerden, duşlardan ve soyunma kabinlerinden faydalanabilecekler. Menümüz çerçevesinde yiyecek ve içecek hizmeti alabilecekler. Çevreden izole edilmiş, ama doğadan da kopmadan bahçemizde rahatlıkla güneşlenebilecekler. Burası bir anlamda da halk plajında güneşlenmek istemeyenler için bir alternatif olacak. Plajın kumsalına şezlong koymayacağız. Ama plajın temizlik ve düzenini sağlayacağız. İşletmemizin çalışma saatleri de 09.00 - 24.00 saatleri arasında olacak. İşletmemiz, yaz kış hizmet verecek" dedi.

DOYUMSUZ MANZARA İÇİN SEYİR TEPE KAFE

Karakori Dağı'nda bulunan büyük Türk bayrağının alt kısmındaki yolun yanında da Seyir Tepe Kafe'yi bayram tatiline kadar hizmete açacaklarını açıklayan Coşkun, "Müşterilerimiz, Çeşme'nin doyumsuz manzarasında kafemizden hizmet alabilecekler. Seyir Tepe Kafemiz de 09.00 - 24.00 saatleri arasında açık olacak. Bu kafemizde fast food türü yiyecekler ve içecek çeşitlerimiz olacak. Bu kafemizdeki yoğunluğun gün batımında olacağını tahmin ediyorum. Çeşme'nin muhteşem gün batımı manzarasını seyretmek için müşterilerimiz bu kafemizi tercih edeceklerdir" diye konuştu.

"ILICA KAFE'NİN ÖNÜNDE DENİZE GİRİP ŞEZLONGLARDAN FAYDALANABİLECEKLER"

Eski İstanbul Oteli'nin karşısındaki Ilıca sahilinde bulunan kafeyi bayrama kadar hizmete açacaklarını anlatan Celal Coşkun, "O kafemizde de fast food türü yiyecekler ve içecek çeşitleriyle müşterilerimizin hizmetinde olacağız. Ayrıca sahilde müşterilerimizin güneşlenebilmesi için şezlong hizmeti de vereceğiz. Müşterilerimiz, kafemizin önünden denize girip, şezlong ve şemsiyelerden faydalanabilecekler. Her üç kafemizde de temiz ve kaliteli hizmeti en uygun fiyata sunmayı hedefliyoruz" dedi.

Güneş ATAGÖZ / ÇEŞME (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!