Çeşmelerde çorba ikramı  

Güncelleme Tarihi:

Çeşmelerde çorba ikramı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2017 13:08

Çeşmelerde çorba ikramı  

Haberin Devamı

ŞANLIURFA, (DHA)- ŞANLIURFA'da Karaköprü Belediyesi, hava sıcaklığının mevsim normallerinin altına düşmesi üzerine ikram çeşmesinden çorba dağıtmaya başladı.
Karaköprü Belediyesi tarafından vatandaşın hizmetine sunulan ikram çeşmesinde sabah erken saatlerinde işe giden vatandaşlar ile okula giden öğrencilere sıcak çorba ikramı yapmaya başladı. Bu sezonun ilk çorba dağıtımını Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, vatandaşlara ve öğrencilere ikram çeşmesi musluğundan sıcak çorba doldurarak ikramda bulundu. İkram çeşmesinde soğuk havalarda vatandaşların içinin ısınması için çorba ikramında bulunduklarını belirten Başkan Baydilli, "Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından ikram çeşmemizden yazın soğuk içecekler akarken, havaların soğumasıyla birlikte sabahları sıcak çorba akmaya başladı. Biz de sabahın erken saatlerinde ilk çorba ikramını vatandaşlarımıza yaptık. Sabahları işe giden, okula giden tüm vatandaşlarımızı çorba içmeye bekleriz. Sosyal İşler Müdürlüğümüze ve emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ederim" dedi.
Karaköprü Belediyesi Kültür Merkezi önünde bulunan ikram çeşmesinde kış aylarında her Cuma sabahı vatandaşlara çorba ikramında bulunacağı kaydedildi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!