Çeşme'de sörflü 19 Mayıs kutlaması

Güncelleme Tarihi:

Çeşmede sörflü 19 Mayıs kutlaması
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2017 19:11

Çeşme'de sörflü 19 Mayıs kutlaması

Haberin Devamı

İZMİR'in Çeşme İlçesi'nde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, Tekke Plajı'ndaki sörf ve kitesurf gösterileriyle devam etti.

Çeşme İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Sıdıka Kelami Ertan Anadolu Lisesi tarafından organize edilen 19 Mayıs kutlamaları kapsamında düzenlenen sörf ve kitesurf gösterileri, Tekke Plajı'nda renkli görüntüler ortaya çıkardı. Rüzgarın da uygun olması ile Tekke Plajı açıkları sörfçülerin ve kitesurfü ustaca kullanan genç sporcunun gösterilerine sahne oldu. Kitesurf kullanan genç sporcu, ustalığı ve zaman zaman sudan havalanarak yaptığı gösterilerle izleyenleri kendisine hayran bıraktı. Sıdıka Kelami Ertan Anadolu Lisesi öğrencileri ve vatandaşlar, Tekke Plajı açıklarındaki sörf ve kitesurf gösterisini keyifle izledi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, yarın (çarşamba) saat 09.30'da, Çeşme Devlet Hastanesi kavşağından başlayacak, genç kızlar ve genç erkekler koşularıyla devam edecek. Koşular, Cumhuriyet Meydanı'nda sona erecek.

 Güneş ATAGÖZ/ÇEŞME (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!