Çeşme'de Sertap Erener rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

Çeşmede Sertap Erener rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2016 15:19

Çeşme'de Sertap Erener rüzgarı

Haberin Devamı

Güneş ATAGÖZ / ÇEŞME (İzmir), (DHA)- İZMİR'in Çeşme İlçesi'nde konser veren Sertab Erener, eski ve yeni albümünden seslendirdiği parçalarla hayranlarını coşturdu.
Turkcell Yıldızlı Geceler konser dizisinin ikincisinde, Ajda Pekkan'dan sonra Sertab Erener sahne aldı. Bayramın ikinci gününde, Çeşme Amfi Tiyatro'da hayranlarıyla buluşan Sertab Erener, klasikleşmiş eski parçalarının yanı sıra, 25 yıla yaklaşan kariyerinin son ürünü olan 'Kırık Kalpler' albümünden dört şarkısını seslendirdi. Erener'in şarkılarına hayranları da bulundukları yerden eşlik etti. Konserinde hayranlarıyla yakın diyalog kuran şarkıcı, son albümü 'Kırık Kalpler'den seslendirdiği parçalarıın beğenilmesi üzerine "Albümümü korsan olarak indirmiyorsunuz, satın alıyorsunuz değil mi?" diye sordu. Bunun üzerine çok sayıda hayranı, yanlarındaki 'Kırık Kalpler' CD'lerini göstererek cevap verdi.
Erener, en son 6 yıl önce geldiği Çeşme'de bundan sonra her yıl konser vemek istediğini de söyledi.
Bayram tatilinde yüzde 100 doluluğa ulaşan, Türkiye'nin en önemli turistik beldelerinden birisi olan Çeşme, bu akşam da sevilen sanatçı Murat Dalkılıç'ı, Çeşme Amfi Tiyatro'da ağırlayacak.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!