Çeşme Kartalları, Sivaslı çocukları sevindirdi

Güncelleme Tarihi:

Çeşme Kartalları, Sivaslı çocukları sevindirdi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2017 14:50

Çeşme Kartalları, Sivaslı çocukları sevindirdi

Haberin Devamı

İZMİR'in Çeşme ilçesindeki Çeşme Kartalları Beşiktaşlılar Derneği, Sivas'ın Zara ilçesinin Şerefiye Köyü'ndeki ana sınıfı ve ilkokul öğrencilerine yılbaşı hediyesi gönderdi.

Çeşme Kartalları Beşiktaşlılar Derneği, sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir kampanya düzenleyerek, Zara'nın Şerefiye Köyü'nde eğitim gören 130 çocuğa, kırtasiye malzemesi, boyama ve hikaye kitapları ile oyuncak gönderdi. Açtığı kampanyayı sosyal medya sayfasında duyuran dernek, kısa zamanda çok miktarda kırtasiye malzemesi, kitap ve oyuncak topladı. Toplanan malzemeleri kolileyen dernek üyeleri, kargo aracılığıyla gönderdikleri kırtasiye malzemeleri, kitaplar ve oyuncaklarla, yılbaşı öncesi çocuklara sevinç yaşattı. Şerefiye Köyü'ndeki ana sınıfı ve ilkokul öğrencileri, aldıkları hediyelerle fotoğraf çektirerek, öğretmenleri aracılığıyla Çeşme Kartalları Beşiktaşlılar Derneği'ne, teşekkür etti.

Çeşme Kartalları Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mesut Karaca, açtıkları kampanyaya duyarlılık göstererek destek olan Çeşmeliler'e teşekkür ederek, "Duyarlı çok sayıda Çeşmeli kampanyamıza destek oldu. Desteklerinden dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Dernek olarak, sosyal sorumluluk projelerimize devam edeceğiz. Unutmayalım ki, iyi bir insan olmadan, iyi bir futbolcu, iyi bir taraftar, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz" dedi.

Güneş ATAGÖZ / ÇEŞME (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!