Çeşme-Dubai hattı

Geçtiğimiz hafta sonu, bir grup meslektaşım ile Dubai’ye gittim.

Haberin Devamı

Çeşme Sheraton Otel’in sahibi Iskender Dilek ve iletişim müdürü Cihangir Canıyılmaz’ın ev sahipliğinde yaptığımız gezide bir gece yedi yıldızlı otel Burj El Arab’da konakladık. Dünyaca ünlü bu otelin yanı sıra “dünyanın en yüksek binası” unvanına sahip 818 metre yüksekliğindeki Burj El Dubai’si, ünlü markaları bulabileceğiniz alışveriş merkezleri, lüks gece yaşamı, çölün ortasına yaptırılan kayak merkezi ve safarisi ile mutlaka görülmesi gereken bir yer Dubai... Birleşik Arap Emirlikleri’nin Muhammed El Maktum tarafından yönetilen emirliği Dubai, tam bir zenginler şehri. Robert De Niro’nun lokantası Nobu ve Roberto Cavalli’nin gece kulübü Cavalli Night Club, Dubaili zenginlerin uğrak yerleri arasında.

Girişimci ruhu taşıyan, fiyatları indirmektense sürpriz kampanyalar ile müşterileri memnun etmenin turizm sektörüne faydalı olacağına inanan Iskender Dilek, kış boyunca Sheraton Çeşme’de yedi gece konaklayan tüm misafirlere, Dubai Sheraton Four Points’te kahvaltı dahil 3 gece 4 gün tatil hediye ettiklerini belirtiyor. “30 Mart 2010’a kadar geçerli olan promosyona Emirates Havayolları ile gidiş dönüş uçak biletleri de Sheraton Çeşme’nin hediyesi” diyen Dilek, misafirlerine Dubai’deki tek Türk acentesi olan Fly Express’le hizmet vereceklerini de ekliyor.

Haberin Devamı

 

Istanbul Modern 5. yılını kutladı

5’inci kuruluş yıldönümünü kutlayan Istanbul Modern, güzel sanatlar alanındaki faaliyetlerine ve eğitim projelerine destek sağlamak amacıyla geçtiğimiz gece bir davet düzenledi. Istanbul Modern’de gerçekleştirilen “Gala Modern” adlı geceye, aralarında Demir Sabancı, Aylin Tahincioğlu, Ruken Mızraklı ve Banu Çarmıklı’nın da bulunduğu iş ve sanat dünyasından 500 kişi katıldı. Istanbul Modern Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eczacıbaşı, yaptığı konuşmada Istanbul Modern’in kurucularına, sponsorlara, sanatçılara, sanatseverlere, müze çalışanlarına, müzenin kamuoyu ile iletişimini kuran medyaya ve tüm destekçilere teşekkür etti.

Haberin Devamı

 Istanbul Modern’in eğitime verdiği önemi vurgulayan Eczacıbaşı, geceye katılanların verdiği destekle, müzenin güzel sanatlar alanındaki eğitim etkinliklerinin çoğalmasını ve çeşitlenmesini sağladıklarını belirtti.

Anneye sürpriz parti


Dedeman Otelleri’nin sahibi Nazire Dedeman, geçtiğimiz hafta sonu 60’ıncı yaş gününü kutladı. Coppa’daki sürpriz doğum günü partisini ise kızları Özben Önal Yüksel ve Londra’da yaşayan Özlem Önal organize etti. Nazire Hanım’ın tüm dostlarının davet edildiği kutlamada Dedeman ailesi tam kadro hazır bulundu. Eğlence, kız kardeşlerin başarılı organizasyonuyla geç vakitlere kadar sürdü...


V2K 10 yaşında

2000 yılında, Vakkorama mağazaları içinde, “New York modasını Istanbul’a taşıyan koleksiyon” olarak doğan V2K designers, 10’uncu yaşını kutlamaya hazırlanıyor. “Iki şehir, bir marka” sloganıyla hayata geçirilen marka yeni yıla ve yeni yaşına Nişantaşı’nda açılacak mağazayla giriyor. Vakko’nun patronu Cem Hakko, “Yeni mağazamız, 16 Aralık akşamı (yarın akşam) çok özel bir sergi ve eğlenceli bir partiyle kapılarını açacak. Sergi, Karl Lagerfeld’in Fransız şapka markası Maison Michel için çektiği, ünlü isimlerin siyah-beyaz portrelerinden oluşuyor. Partide ise Marc Jacobs, Chanel gibi moda partilerinin vazgeçilmezi haline gelen DJ Paul Sevigny müzik yapacak” dedi.

Haberin Devamı


Oğulları zatürree oldu

Metro City’nin sahibi Ünsal-Neşe Sert çifti, oğulları Kaan’ı ağustos ayında askere göndermişti. Kaan Sert’e geçtiğimiz ay zatürree teşhisi kondu. Istanbul’a gönderilen Sert, Gümüşsuyu Askeri Hastanesi’nde tedavi görüyor. Zor günler yaşayan Neşe Hanım ise oğlunun başucundan bir an olsun ayrılmıyor.

Yazarın Tüm Yazıları