Cesedi bulunan kadının kimliğini ayakkabı çözecek

Güncelleme Tarihi:

Cesedi bulunan kadının kimliğini ayakkabı çözecek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2016 09:17

Cesedi bulunan kadının kimliğini ayakkabı çözecek

Haberin Devamı

İlker KILIÇASLAN/ MANİSA, (DHA)- MANİSA'nın Yunusemre İlçesi'ndeki ormanlık alanda cesedi bulunan kadının kimliği belirlenemedi. Ancak cinayet büro amirliği dedektifleri, ölen kadına ait ayakkabının Gaziantep'te bir firma tarafından 300 adet üretildiği bilgisine ulaştı, araştırmalarını bu yönde yoğunlaştırdı.
Keçiliköy Mahalle Mezarlığı üst kısmında yer alan ormanlık alanda, geçen 20 Ekim'de, saat 20.15'te, bir çoban tarafından çürümüş kadın cesedi bulundu. Üzerinden kimlik çıkmayan ceset, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. İlk belirlemelerine göre 30 yaşlarında olduğu tahmin edilen kadının, 25- 30 gün önce öldüğü belirlendi. Ölüm nedeni ise anlaşılamadı. Çürüyen cesetten parmak izi de alınamadı. Cesetten alınan DNA örneğinin, kayıp başvurusu yapanlardan alınacak örneklerle karşılaştırılacağı belirtildi. Olayın cinayet mi yoksa intihar mı olduğunun belirlenebilmesi için başlatılan çalışmaların sürdüğü bildirildi.
Soruşturmasını sürdüren cinayet büro dedektifleri, cesedin yanında bulunan tek bir kadın ayakkabısı üzerinde araştırmalarını yoğunlaştırdı. Yapılan araştırmada ölen kadına ait ayakkabının, Gaziantep'te bir firma tarafından son 3 aylık zaman içerisinde 300 adet üretildiğinin tespit edildiği öğrenildi. Sadece Güneydoğu Bölgesi'ndeki ayakkabı mağazalarına satıldığı bilgisine de ulaşıldı.
Manisa ve Ege Bölgesi'ndeki kayıp kadınlar üzerinden bir sonuç elde edilemediği, bu nedenle Güneydoğu'daki illerden de kayıp başvurularının araştırılacağı belirtildi. Bu nedenle Güneydoğu'da kayıp olduğu ihbar edilen 700 kadın üzerinde araştırma başlatıldı.

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!