Rafet El Roman: Ceren’e mutluluklar

Güncelleme Tarihi:

Rafet El Roman: Ceren’e mutluluklar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2016 17:33

Rafet El Roman, arasının açık olduğu eşi Ceren Kaplakarslan’ın adının Mehmet Ali Erbil’le anılmasının ardından suskunluğunu bozdu: “Boşanma davası açıldı. Her şeyin en güzelini diliyorum.”

Haberin Devamı

Eşi Rafet El Roman’ın kızları Su Elnur ve Şevval ile anlaşamadığı, bu nedenle de evliliğinin çıkmaza girdiği konuşulan Ceren Kaplakarslan, geçtiğimiz gün Mehmet Ali Erbil’in Yeniköy’deki evinde görüntülendi.

Rafet El Roman: Ceren’e mutluluklar

27 yaşındaki Kaplakarslan ile 59 yaşındaki Erbil’in görüntülerinin Uçankuş Tv’de yayınlanması üzerine, Rafet El Roman suskunluğunu bozdu: 

ÖZEL HAYATI BENİ İLGİLENDİRMİYOR

“Ceren Kaplakarslan ile Almanya’da gerçekleştirmiş olduğumuz evliliğimizi bitirmek üzere, 18 Mart 2016 tarihinde Frankfurt Aile Mahkemesi’ne boşanma davası açmış bulunmaktayız. Ekim 2016’da duruşmamız gerçekleşecektir. Ceren Kaplakarslan’ın özel hayatı beni ilgilendirmemekle birlikte, onun için her şeyin en güzelini diliyorum.”

Haberin Devamı

Rafet El Roman: Ceren’e mutluluklar

AĞABEYİM GİBİDİR

Bu gelişmenin ardından Kaplakarslan bir açıklama yaparak iddiaları reddetti: “Mehmet Ali Erbil ile ilişki yaşadığım iddiası kesinlikle yalandır. Kendisi yakın arkadaşım Sezin Erbil Yazgan’ın babası, benim de babam ve ağabeyim gibidir. Haberlerde çıkan fotoğraf bir ay önce can arkadaşım Sezin’in evinde ailece yenilen kalabalık bir iftar yemeğinde çekilmiştir. Tazminat davası açacağım.”

Rafet El Roman’la yaşadığı evden ayrılan Ceren Kaplakarslan’ın, Mehmet Ali Erbil’in evine taşındığı iddia edildi.

Rafet El Roman: Ceren’e mutluluklar

 

BAKMADAN GEÇME!