Çerçioğlu, Sultanhisar Çilek Festivali'nde

Güncelleme Tarihi:

Çerçioğlu, Sultanhisar Çilek Festivalinde
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2017 10:50

Çerçioğlu, Sultanhisar Çilek Festivali'nde

Haberin Devamı

AYDIN Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Tarihin gizemi çileğin kokusuyla buluşuyor" sloganıyla bu yıl 48'incisi düzenlenen Uluslararası Sultanhisar, Nysa, Çilek Tarım Kültür ve Sanat Festivali'ne katıldı.

Uluslararası Sultanhisar, Nysa, Çilek Tarım Kültür ve Sanat Festivali bu yıl 48'inci kez başladı. Festivale katılan CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu, festival alanına Sultanhisar halkının alkışları eşliğinde geldi. Sultanhisar Belediye Başkanı CHP'li Osman Yıldırımkaya, Başkan Çerçioğlu verdiği desteklerden ve katılımından dolayı teşekkür ederken plaket takdim etti.

Konuşma yapan Başkan Çerçioğlu, İlçe Belediye Başkanı Yıldırımkaya ile birlikte ortak fikirle Sultanhisar'a en iyi hizmet vermek için çalıştıklarını belirterek, "Sizler çok şanslısınız. Çok çalışkan bir belediye başkanınız var. Osman başkanla beraber gece gündüz size hizmet etmek için çalışıyoruz. Her türlü altyapı, üst yapı ve sosyal sorumluluk projelerinde ortak çalışıyoruz. Bu güzel festival için emeği geçenleri kutluyorum" dedi.

Büyükşehir Belediyesi kadın mehteran takımı festivale ayrı bir renk kattı. Ukrayna, Gürcistan ve Kuzey Osetya, Sultanhisar halk oyunları ekipleri oyunlarını sergilerken, festivalde güzellik yarışmalarıyla çeşitli etkinliklerde ilgi gördü.

AYDIN, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!