Cerablus'a 10 TIR dolusu eğitim malzemesi

Güncelleme Tarihi:

Cerablusa 10 TIR dolusu eğitim malzemesi
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2017 09:39

Cerablus'a 10 TIR dolusu eğitim malzemesi

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ'de, Cerablus'taki öğrencilere gönderilmek üzere hazırlanan 10 TIR tolusu eğitim malzemesi düzenlenen törenin ardından yola çıktı.
Organize Sanayi Bölgesinde (KOSB) gerçekleştirilen uğurlama programına Vali Süleyman Kamçı, AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer ve Sami Dedeoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, İl Müftüsü Şahin Güven, KOSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ile kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ile vatandaşlar katıldı. Vali Kamçı, törende yaptığı konuşmada, Suriye’de yaşanan savaş ve çatışmaların, orada yaşayan insanların yaşamlarını olumsuz etkilediğini ifade ederek, Türk Milletinin olaylara sessiz kalmadığını, elinden gelen her türlü desteği sağlamak konusunda da büyük gayret gösterdiğini belirtti. Kamçı şöyle konuştu:
"Gönüllülük esasına göre toplanan yardımlar neticesinde, 10 TIR dolusu eğitim malzemesi temin edilmiştir. Çanta, kırtasiye malzemesi, masa, tahta gibi birçok malzemenin yer aldığı yardımlar ile orada zor şartlar altında eğitimlerini sürdürmeye çalışan yavrularımıza destek olmanın, bir nebze de olsa moral vermenin gayreti içindeyiz."
AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer de, Kayserili hayırseverlerin bir kez daha yardımseverliğini gösterdiğini ifade ederek, yardım TIR'larının hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.  Yapılan konuşmaların ardından yardım TIR'ları dualar okunarak, yola çıktı.
FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!