Century 21 kariyer günleri başladı

Güncelleme Tarihi:

Century 21 kariyer günleri başladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 16:55

Century 21 Türkiye, broker ve danışmanlarının yanı sıra franchise adaylarına yönelik olarak emlak ve gayrimenkul alanında başarının anahtarlarının sunulduğu Career 21 etkinliği başlattı.

Haberin Devamı

Century 21 Türkiye, bundan böyle geleneksel olarak her ayın 21'inde düzenlenecek olan Career 21 etkinlikleri dizisinin ilkini gerçekleştirdi.

Emlak ve gayrimenkul danışmanlığı alanında daha eğitimli ve donanımlı insan gücü ile hizmet sunabilmek adına gerçekleştirilen Career 21 etkinliğine, firma çatısı altında görev yapan broker ve danışmanlar ile franchise adayları katıldı. Motivasyon, tecrübe paylaşımı ve eğitim amacı ile düzenlenen etkinlikte, emlak ve gayrimenkul danışmanlığı alanında kariyer yapmanın sunduğu fırsatlar ile portföy elde etme yolları, portföy yönetimi ve sektörde başarılı olmanın yolları anlatıldı.

Career 21 etkinliğinde konuşan Century 21 Bayi Kanalı Müdürü Onur Renkligümüş, tüm Century 21 çalışanları olarak bundan böyle her ayın 21'inde bir araya geleceklerini söyledi. Tecrübe ve bilgi paylaşımının iyi bir sinerji oluşturmadaki önemini vurgulayan Renkligümüş, "Ne kadar çok bir araya gelirsek o kadar bilgi paylaşımında bulunur, sinerji oluşturur ve kazançlı çıkarız" dedi.

Haberin Devamı

Century 21 Franchise Satış ve İş Geliştirme Müdürü Ahu Ekinci ise Century 21 bayrağını Türkiye'nin her yerine dikmeyi hedeflediklerini belirterek, "Önümüzdeki dönemde özellikle Ankara başta olmak üzere Antalya, Eskişehir, Bursa, Balıkesir, Kocaeli ve Karadeniz bölgesi ile ilgili büyüme planlarımızı hızla uygulamaya geçireceğiz" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!