Cennette balayı

Melisa Eliyeşil, dünyaca ünlü kalem markası Faber-Castell’in vârisi Charles von Faber Castell ile 30 Eylül 2011’de Stein kasabasındaki resmi nikâhın ardından geçtiğimiz mayıs ayında da Almanya’nın Nürnberg kenti yakınındaki şatoda düğün yapmıştı.

Haberin Devamı

Ailelerini görmek için Türkiye-Almanya arası mekik dokuyan yeni evli çift, bitmeyen bir balayı yaşıyor. Geçtiğimiz hafta yeniden Türkiye’ye gelen Melisa Eliyeşil ile Charles von Faber Castell, geçen hafta, Doğuş Grubu’nun aldığı Marmaris’teki D Hotel Maris’de tatil yaptı. Eliyeşil, Twitter’daki sayfasına koyduğu fotoğrafın altına “Burası gerçek cennet”’ diye not düşmüş.

Tatile mola

Yaz boyunca Bodrum-Çeşme ve Yunan Adaları arası mekik dokuyan Murat Cevahir’i önceki gün Nişantaşı’nda gördüm. Uzun yaz tatiline mola veren Cevahir, evlilik hazırlıkları yaptığı sevgilisi Esra Karakaya ile alışveriş yapıyordu.

Yalnız adam

KVK’nın eski genel müdürü Bülent Çavuşoğlu’nun adı Ajda Pekkan’la aşk dedikodularına karışmış, ikili yaptıkları açıklamalarla bu ilişkiyi yalanlamıştı. Çavuşoğlu’nun, Pekkan’la konser sonrası Samsun’da çekilen samimi pozları basına yansıyınca da eşi Tuğçe Eyilik, boşanma davası açmıştı. Çavuşoğlu, önceki gün Bodrum’da Torba Grand Yazıcı Otel’de tek başına görüntülendi.

Haberin Devamı

Bağları koparmış

İşadamı Erol Tezman’ın eşi Tilda Tezman’a nazar değdi. Geçtiğimiz hafta ailesiyle Çeşme’de tatil yapan Tilda Tezman, önceki gün Nişantaşı’nda baston yardımıyla yürürken görüntülendi. Sağ ayak bileği bandajla sarılı olan Tezman, ayağındaki bağların koptuğunu söyledi.

Ablam’ın mekanı

Geçen yılın popüler mekanlarından eelence yeni sezona yeni bir kimlikle giriyor. Özgür Aras’ın sahibi olduğu ve yeni konseptiyle cuma günü açılacak olan mekan, Ablam adıyla hizmet verecek.

Yazarın Tüm Yazıları