Cenk Gönen'den transfer açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Cenk Gönenden transfer açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2009 16:09

Beşiktaş ve Trabzonspor'un transfer listesinde yer aldığı öne sürülen Denizlispor'un ümit milli kalecisi Cenk Gönen, "Takımım zor günler geçirirken transfer düşünmem söz konusu olamaz" dedi.

Haberin Devamı

Rüştü Rençber'in Beşiktaş yönetimine alınmasını önerdiği bildirilen Cenk, "Denizlispor ligde tutunma savaşı verirken, transferi aklıma bile getiremem. Ancak yönetim böyle bir tasarrufta bulunursa, yapacak bir şeyim olmaz. Ben ve arkadaşlarım şu anda sadece takımımın ateş hattından nasıl kurtarabileceğimizi düşünüyoruz" diye konuştu.

Denizlispor'a yakın çevreler, yönetiminin Cenk'i 2 milyon euroya satıp, bu transferden gelecek parayla kadroyu takviye etmeyi planladığını öne sürerken genç kaleci şu ana kadar kendisine hiçbir kulüpten teklif gelmediğini belirtti. Ligde oldukça geriye düştüklerini hatırlatan Cenk, şunları söyledi:

"Ancak 3 puanlı sistemde arayı kapatma şansımız var. Lig uzun bir maraton. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi 4-5 maçlık seri yakalarsak ligde kalırız. Ben ve takım arkadaşlarım asla umudumuzu yitirmedik. Başlattığımız bu onur mücadelesinden de alnımızın akıyla çıkacağız."

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!