Cengiz Semercioğlu #SoruHürriyeti'nde: Oktay Kaynarca adaylıktan çekildi çünkü...

Güncelleme Tarihi:

Cengiz Semercioğlu #SoruHürriyetinde: Oktay Kaynarca adaylıktan çekildi çünkü...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2016 17:03

Hurriyet.com.tr'nin, Hürriyet'in yazarlarıyla okurlarını Facebook sayfası üzerinde bir araya getirdiği #SoruHürriyeti canlı yayınlarının bugünkü konuğu Hürriyet Kelebek yazarı Cengiz Semercioğlu oldu. Semercioğlu, Türkiye'de son dönemde kültür, sanat ve magazin alanında tartışılan çok sayıda konuyla ilgili sorulara ilginç yanıtlar verdi.

Haberin Devamı

Altın Kelebek Ödülleri'yle ilgili tartışmalara değinen Semercioğlu, dört kategoride aday olan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yönetmeni Onur Tan ve başrol oyuncusu Oktay Kaynarca'nın dün adaylıktan çekildiklerini hatırlattı.

Kaynarca'yla bugün konuyla ilgili bir telefon görüşmesi yaptığını da belirten Semercioğlu, "Oktay bana, 'Burada bir kafa karışıklığı olduğunu düşünüyorum. Türkiye'de popüler olmakla oyuncu olmak karıştırılıyor bana kalırsa. Ben bu nedenle yarışmak istemediğim için adaylıktan çekiliyorum, yoksa Altın Kelebek'i baltalamak için değil' dedi. Ben de, 'Diğerlerinin oyunculuğunu mu beğenmiyorsun, onları oyuncu olarak mı görmüyorsun?' diye sordum 'Genç arkadaşlar için bunu söylemek istemem' dedi" diye konuştu.

Bu konuşmanın ayrıntılarını ve birçok ilginç başlıkla ilgili Semercioğlu'nun yorumlarını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz:

Haberin Devamı


VİDEOYU GÖREMİYORSANIZ BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

BAKMADAN GEÇME!