Cenazeye katılan işadamı tepki gösterilince camiden ayrıldı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2016 14:59

Beykoz’da bir villada, aile şoförü olarak 20 yıl çalıştığı un fabrikası sahibi işadamı Sabri Yürür’ün oğlu Burhanettin Tarkan Yürür tarafından bıçaklanarak öldürülen Nihat Bulca (50) son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye işadamı Sabri Yürür de katıldı. Gözyaşı döken işadamı aile yakınınlarının tepkisi üzerine aracına binerek camiden ayrıldı.

Haberin Devamı

Beykoz'da bir villada, şoförlüğünü yaptığı ailenin oğlu Burhanettin Tarkan Yürür tarafından bıçaklanarak öldürülen Nihat Bulca,(50) ailesi ve yakınlarının gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Oğlu'nun adliyeye götürüldüğü saatlerde 17 yıllık şoförünü son yolculuğuna uğurlamak için camiye gelen gelen un fabrikası sahibi işadamı Sabri Yürür, şoförün eşi bazı yakınlarının tepkisiyle karşılaştı.

Cenazeye katılan işadamı tepki gösterilince camiden ayrıldı

Yürür, yanına gelen Bulca'nın kızı İrem Bulca'ya sarılarak ağladı. 

UZAKTA SESSİZCE GÖZ YAŞI DÖKTÜ

Cami avlusunun dışında kalan işadamı bir süre gözyaşı döktü, sonra da orada sessizce uzaklaştı.

Haberin Devamı

CENAZE, EVİNE GETİRİLDİĞİNDE GÖZ YAŞLARI SEL OLDU

Nihat Bulca'nın cenazesi helallik alınması için ilk olarak sabah saatlerinde Beykoz Ortaçeşme Mahallesi'ndeki evine getirildi. Bulca'nın eşi Arzu Bulca ve tek çocuğu olan kızı İrem Bulca, cenaze aracının gelişiyle gözyaşlarına boğuldu. Anne ve kızı, bir süre cenaze aracının içindeki tabuta sarılarak ağladı. Helallik alınmasının ardından cenaze Ortaçeşme Merkez Camii'ne getirildi. Cenaze törenine başta Bulca ailesi olmak üzere, yakınlar ve komşular katıldı.

Cenazeye katılan işadamı tepki gösterilince camiden ayrıldı

Nihat Bulca'nın bazı yakınları tepki gösterince işadamı cami dışına çıktı.

' O BENİM OĞLUM GİBİYDİ'

Katil zanlısı Burhanettin Tarkan Yürür'ün babası ve Nihat Bulca'nın da 17 yıl patronluğunu yapan Sabri Yürür de cenazeye katılmak için gelenler arasındaydı. Cami avlusunun girişine kadara gelen Yürür, Nihat Bulca'nın dudaklarından 'O benim oğlum gibiydi' sözleri döküldü. Yürür, yanına gelen Bulca'nın kızı İrem Bulca'ya sarılarak ağladı. Bunu gören başta Bulca'nın eşi Arzu Bulca ile bazı yakınları buna ve Sabri Yürür'ün cenazeye katılmak istemesine tepki gösterdi. Tepkiler üzerine Sabri Yürür, gözyaşları içerisinde aracına binerek camiden ayrılmak zorunda kaldı.ANADOLU KAVAĞI

Haberin Devamı

TOPRAĞA VERİLDİ

Nihat Bulca, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Anadolu Kavağı Mezarlığı'nda toprağa verildi. Törene katılan ve aynı villada, 2000 ile 2008 yıllarında güvenlik görevlisi olarak çalışan Nejdet Kara, öldürülen Nihat Bulca ile Yürür ailesinde birlikte görev yaptıklarını belirtti. Kendisinin de bir zamanlar patronluğunu yapan Sabri Yürür'ün, yaşanan olay nedeniyle çok üzgün olduğunu ifade eden Kara, "O, o'nun oğluydu. 17 yıl boyunca hep yanında oldu. Ufak öfkeler büyük tehlikelere neden oluyor" diye konuştu.

"SURİYE TARTIŞMASI" KÜFÜRLÜ KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Beykoz'da bir villada 17 yıllık aile şoförleri Nihat Bulca'yı aralarında çıkan "Suriye tartışması" nın küfürlü kavgaya dönüşmesi üzerine bıçaklayan Burhanettin Tarkan Yürür (49) polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı

SUÇUNU İTİRAF ETTİ, ADLİYE'YE SEVKEDİLDİ

Tarkan Yürür'ün polise verdiği ifadede suçunu itiraf ettiği, ölümle sonuçlanan kavganın ayrıntılarını anlattığı öğrenildi. Boynuna ve koluna isabet eden bıçak yaralarıyla hastaneye götürülen Nihat Bulca'nın 2 gün tedavi gördüğü, çabalara rağmen dün hayatını kaybettiği belirtildi. Yürür'le ilgili işlemler Beykoz Adliyesi'nde sürüyor.

NE OLMUŞTU?

Olay, Beykoz Göksu Mahallesi’ndeki yalıda önceki gün saat 11.00’de meydana geldi. İşadamı Sabri Yürür’ün oğlu Burhanettin Tarkan Yürür, 20 yıl boyunca aile şoförleri olarak çalışan evli ve bir çocuk babası olan Nihat Bulca’yı aralarında geçen tartışma yüzünden, boynundan ve omurgasından olmak üzere 3 bıçak darbesiyle yaraladı. Hemen hastaneye kaldırılan Nihat Bulca, yapılan müdahalelere rağmen bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Cenazeye katılan işadamı tepki gösterilince camiden ayrıldı

Burhanettin Tarkan Yürür

"GÜNCEL KONULAR TARTIŞMAYI BÜYÜTTÜ"

Nihat Bulca’nın cenazesini Adli Tıp Kurumu’ndan almaya gelen kayınbiraderi Mehmet Arı, işadamı Sabri Yürür’ün oğlu Burhanettin Tarkan Yürür ile şoför Nihat Bulca’nın arasında güncel, siyasi ve Suriye gündeminin tartışıldığını iddia etti. Arı, kavganın bu yüzden büyüdüğünü, bıçaklanma olayının bu nedenle gerçekleştiğini iddia etti. Tanık olarak polise ifade veren işadamının bir çalışanının da, benzer şekilde bilgi verdiği öğrenildi.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili çalışma başlatarak şüpheli Burhanettin Tarkan Yürür’ün kaldığı eve operasyon düzenledi. Gözaltına alınan Burhanettin Tarkan Yürür, sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi.

Haberin Devamı

Burhanettin Tarkan Yürür polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Tarkan Yürür’ün polise verdiği ifadede suçunu itiraf ettiği, ölümle sonuçlanan kavganın ayrıntılarını anlattığı öğrenildi.

TUTUKLANDI

Anadolu Hisarı'nda babasının şoförlüğünü yapan Nihat Bulca'yı bıçakla öldürdüğü iddiasıyla Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan Burhanettin Tarkan Yürür emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Beykoz Adliyesi'ne sevk edildi.

Savcılıkta ifadesi alınan şüpheli, "kasten öldürme" suçundan tutuklanması talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.
Şüpheli Burhanettin Tarkan Yürür, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!