Cenazeye giden aile trafik kazası geçirdi

Güncelleme Tarihi:

Cenazeye giden aile trafik kazası geçirdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2009 00:00

Ankara’dan Yozgat’a cenazeye giden ailenin içinde bulunduğu midibüsün freni patladı. Midibüs 2 otomobile çarparak şarampole yuvarlandı. 31 yaralı var.

ANKARA’dan Yozgat’ın Topçu Köyü’ne bir yakınlarının cenazesinin bulunduğu aracı izleyen ve cenaze yakınlarını taşıyan 06 VRR 12 plakalı midibüsün freni patladı. Elmadağ İlçesi Kayadibi Mahallesi’ndeki rampada freni patlayan ve içerisinde 27 kişinin bulunduğu midibüs önde seyreden 71 AS 646 plakalı otomobile çarparak şarampole devirdi.

Şarampole yuvarlandı

Hızını alamayan ve durmakta güçlük çeken midibüs bu kez İtalyan uyruklu Renato Carrelli’nin kullandığı ve yanında Brunella Miçnoçna adlı kadının bulunduğu 34 EM 544 plakalı otomobile çarparak şarampole yuvarlanmasına neden oldu. Takla atarak durabilen midibüsteki yaralıları hastanelere götürmek için olay yerine çok sayıda ambulans geldi. Yaralılar Ankara ve Kırıkkale’deki çeşitli hastanelere sevk edildi. İtalyan Renato Carrelli ve Brunella Miçnoçna ayakta tedavi edildi. Kaza nedeniyle Kırıkkale-Ankara karayolu yaklaşık 2 saat trafiğe kapandı.

Kazada yaralanan yolcular şunlar

Kazada yaralananlar, minibüsün sürücüsü Hakan Deniz, Mete Bekleyici, Ahmet Can, Enes, Buse Eda, Ayşe Bekleyici, Esra, Dürdane, Veli, Arif Maraş, Esma, Ali, Mithat, Selma, İbrahim Yorulmaz, Melahat Akça, Kübra, Tuğba Yiğit, Ayşe Doğan, Bekir, Satı Dalarslan, Filiz Büyüksoy, Hasan, Faruk Bostancı, Nizamettin Ünver, Hasan Kılıçer, Halil Satı, Tuğba Korkmaz, Safinur Halıcı, Edip Bostancı, Mustafa Karabulut ve Hatice Özer olarak açıklandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!