Cenazede çok acı dakikalar...

Güncelleme Tarihi:

Cenazede çok acı dakikalar...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2016 16:28

Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen terör saldırısında hayatını kaybeden Tevfik Yusuf Haznedaroğlu (32) gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Hazinedaroğlu’na son görevini yerine getirmek için camiye gelenler arasında gelecek hafta düğün yapacağı nişanlısı Nilsu Özmeriç de vardı. Sakinleştiricilerle ayakta güçlükle duran genç kadının boynunda nişanlısının yüzüğü, parmağında da kendi yüzüğü duruyordu.

Haberin Devamı

Tevfik Yusuf Haznedaroğlu’nun cenazesi Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından Beylikdüzü Mevlana Camii’ne getirildi. Yakınları Türk Bayrağı’na sarılı tabutunun başında taziyeleri kabul ederken gözyaşlarına hakim olamadı. Baba Mustafa Haznedaroğlu duygularını ‘Oğlum şehit oldu’ hıçkırıklara boğuldu.



Haberin Devamı

ANNE İSYAN ETTİ: SEN KARINCAYI BİLE İNCİTMEZDİN

Yakınlarının teskin etmeye çalıştığı anne Cevriye Haznedaroğlu, yaşananlara isyan ederek "Sen ne yapmıştın ki karıncayı bile incitmezdin. Ellerine ne geçti, güzel oğlum benim” diye feryat etti. Fenalaşan anne ve abla Ayşe Haznedaroğlu’na sağlık ekipleri müdahale etti.

Cenazede çok acı dakikalar...

NİŞANLISININ YÜZÜĞÜNÜ BOYNUNDA TAŞIDI

Cenazede güçlükle ayakta durabilen isimlerden biri de Yusuf Haznedaroğlu’nun nişanlısı Nilsu Özmeriç’ti. Genç çift, gelecek hafta düğün yapmayı planlıyordu. Davetiyeleri basılan ve davetlilere gönderilen çiftin 10 gün sonra düğünü vardı. Geçtiğimiz hafta gelinlik giyerek fotoğraf çektiren Özmeriç, nişanlısının tabutu başında gözyaşı döktü. Nilsu Özmeriç’in boynunda nişanlısının yüzüğünü taşıması dikkat çekti. Yusuf Haznedaroğlu’nun annesi ve nişanlısı el ele tutuşarak birbirlerini teselli etti. Nişanlısının Türk bayrağına sarılı tabutuna dokunarak okşayan Özmeriç, uzun uzun cami avlusundaki tabuta baktı.

Haberin Devamı

Cenazede çok acı dakikalar...

1 HAFTA SONRA DÜĞÜNLERİ VARDI

Nilsu Özmeriç’in dayısı Tayyar Işıksaçan, yeğeninin ilaçlarla ayakta durduğunu söyleyerek "Önümüzdeki hafta düğünleri vardı. Bu gençler geçen hafta gidip evlerini yerleştirdiler. Gelinlik damatlık giyip fotoğraf çektirdiler. Bu hafta da ayın 7’si ve 9’unda kına geceleri ve düğünleri vardı. Birlikteliklerini noktalamak üzere bir hazırlık yapıyorlardı" diye konuştu.

Cenazede çok acı dakikalar...

Yaşayacakları evi döşeyen ve gelecek planları yapan genç kadın, cenaze aracına binerek sevgilisini son yolculuğunda da yalnız bırakmadı. Yusuf Hazineradoğlu’nun naaşı kılınan cenaze namazının ardından Hadımköy Gülbahçe mezarlığına defnedildi.

Haberin Devamı

Cenazede çok acı dakikalar...

Cenazede çok acı dakikalar...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!