Cemiyet Başkanları Şanlıurfa’da Buluştu

Güncelleme Tarihi:

Cemiyet Başkanları Şanlıurfa’da Buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2015 09:39

GAZETECİLER KONFEDERASYONU TARAFINDAN DÜZENLENEN 3. BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISI ŞANLIURFA’DA YAPILDI.

Gazeteciler Konfederasyonu tarafından düzenlenen 3. Başkanlar Kurulu toplantısı Şanlıurfa’da yapıldı.
Gazeteciler Konfederasyonu 3. Başkanlar Kurulu Toplantısına, Nevşehir’i temsilen Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca ve Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Kılıç katıldı.
2 oturum şeklinde gerçekleşen toplantılarda medya, çözüm süreci ve GAP hakkındaki sorunlar ele alındı. Toplantı sonucunda alınan kararlar kamuoyuna duyuruldu.
Ardından Türkiye’nin dört bir yanından toplantıya katılan cemiyet yöneticileri için şehir turu ve sıra gecesi düzenlendi.
Programdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca, çok verimli bir programı geride bıraktıklarını belirterek, Gazeteciler Konfederasyonu 3. Başkanlar Kurulu Toplantısını ve Şanlıurfa programını değerlendirdi.
Şanlıurfa’nın birçok bilinen yönünün yanı sıra bilinmeyen yönleriyle tarih koktuğunu, Peygamberler şehri Şanlıurfa’nın misafirperverliğini, insanlarının gülen yüzlerinden görülebileceğinin altını çizen Koca, “Şanlıurfa, Mutlaka gidip görülmesi gereken ilçeleri, tarihi ve doğal güzellikleri ile parmak ısırtacak bir ilimizdir. Burada, Suriyeli mültecilerin Şanlıurfa’ya uyum sağladığını ve kaynaştığını gördük. Tarihler boyunca Türk’ü, Arabı, Alevisi, Kürdü, Sunnisini bir arada barındıran Urfa şehrimizin güzelliklerine doyamadık. 3 gün süren program içerisinde yaptığımız gezi ve ziyaretlerin tamamında Anadolu insanın sıcaklığını samimiyetini Urfa’da fazlasıyla yaşadık. Organizasyonda emeği geçen başta Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu Mehmet Akay ve Şanlıurfa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Polat, Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye, GAP Kalkınma İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil’e teşekkür ederiz. Ayrıca, Konfederasyona bağlı 81 ilin Cemiyet Başkanlarının katılımlarıyla bu birlik beraberliği sergilediklerinden dolayı ayrı bir haz duyduk, mutluluk yaşadık. Konfederasyon Genel Başkanı Nuri Kolaylı ve yönetimine bu tip programlar ile cemiyet başkanlarının kaynaşmasına vesile olmasından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!