Cem'in saklandığı iddia edilen evlerden biri de Lüleburgaz'da

Güncelleme Tarihi:

Cemin saklandığı iddia edilen evlerden biri de Lüleburgazda
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2009 17:52

Münevver Karabulut'u öldürmekle suçlanan Cem Garipoğlu'nun polise teslim olduktan sonra sorgusunda, “Lüleburgaz'da bir çiftlik evinde saklandım” dediği yönündeki iddiaların ardından polis, işadamı ve Lüleburgazspor Kulübü Başkanı Siyami Aslan'a ait çiftlik evinde inceleme yaptı.

Haberin Devamı

Aslan'ın da ifadesini alan polisler, konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Evin sahibi Siyami Aslan, “Benim de bir kız çocuğum var. Yaşanan bir vahşettir. Ben Karadeniz çocuğuyum. Bu tür bir olayla ilgimin olduğu ispatlansın, imzalı dilekçe verip idamımı isteyeceğim” dedi.

İstanbul Etiler'deki bir çöp konteynerinde başı kesilmiş cesedi bulunan 17 yaşındaki Münevver Karabulut'u öldürmekle suçlanan Cem Garipoğlu'nun, firarda olduğu 190 günlük süreçte “İstanbul'a yakın biryerlerde bir bağ evinde kaldım” demesinin ardından çeşitli iddialar ortaya atılımya devam ediliyor. Bu iddialar çerçevesinde, polis, Kırklareli'nin Lülburgaz İlçesi yakınlarında, işadamı ve Lüleburgazspor Kulübü Başkanı Siyami Aslan'a ait çiftlik evinde geçen haftasonunda inceleme yaptı. Polis, Aslan'ın da ifadesini aldı, ancak konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Haberin Devamı

Garipoğlu Ailesi'ni tanıdığını, ancak sadece iş yaptıklarını belirten Siyami Aslan, “Ben işadamıyım ve müteahhitim. Bu sebeple birçok insan gibi onları da tanıyorum. Cem Garipoğlu'nu ise tanımıyorum diyebilirim. Çünkü en son 10 yıl önce gördüğümde küçücükk bir çocuktu. 10 yıldır da hiç görmedim” dedi.

Edirne Bayırı Mevkii'nde bulunan bağ evinin neredeyse şehrin içinde olduğunu ve özel bir hastanenin hemen arkasında yer aldığını belirten Aslan şunları söyledi:
“Şehir merkezine 1 kilometre uzaklıkta olan ve göz önünde bir yerde bir insan nasıl o kadar gün gizli kalabilir ki? Ayrıca polis Ağustos ayında da bu evde arama yapmıştı ve hiçbir şey bulamadı. O zaman da polise söyledim. Evimde sürekli kamera kaydı yapılıyor ve bu kayıtları aylık olarak alıp, daha sonra siliyorum. Bu kayıtları da polise verebileceğimi söylemiştim zaten. Özel bir televizyon kanalı bu bağ evinde Cem Garipoğlu kalmış gibi haber yaptı. Polisler ardından ikinci kez geldi. Böyle bir konu ile gündeme gelmek beni çok üzdü. Gerekli yasal işlemleri başlatacağım.”

OLAY GÜNÜ TOPLANTIMIZ VARDI
Cinayetin işlendiği gün Mehmet Nida Garipoğlu ile Lüleburgaz'da bir toplantı yapacaklarını belirten Siyami Aslan, “Olay günü Mehmet Nida Garipoğlu ile bir toplantımız vardı. Beni aradı ve Lüleburgaz’a geleceğini söyledi. Fakat daha sonra ben onu aradığımda kendisine ulaşamadım ve görüşemedik. Benim tek ilişkim iş içindir. Bu olayları da birkaç gün sonra basından duydum. Ama bu ilişkinin başka şekilde hedef gösterilmek istenmesinden dolayı ben de çok yıprandım ve bu kasıtlı hareketler için dava açacağım. Bu olaylar beni çok yıprattı. Benim de bir kız çocuğum var. Benden bu konu ile ilgili hiçbir yardım talep edilmedi. Fakat edilseydi de asla yardım etmezdim. Çünkü bu yaşanan bir vahşettir. Ben Karadeniz çocuğuyum. Bu tür bir olayla ilgimin olduğu ispatlansın, imzalı dilekçe verip idamımı isteyeceğim” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!