Cemil Çiçek sahurda Mamak’a konuk oldu

Güncelleme Tarihi:

Cemil Çiçek sahurda Mamak’a konuk oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2018 10:42

Cemil Çiçek sahurda Mamak’a konuk oldu

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA) – TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi (TBMM) Eski Başkanı ve Ankara Milletvekili Cemil Çiçek, Mamaklı vatandaşlarla sahur programında bir araya geldi.

Mamak Belediyesi’nin Anfi Düğün Salonu’nda düzenlediği sahur programına Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, Ankara Milletvekili Adayı Fatma Öncü ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

‘ÜLKEMİZİN BEKASINI BELİRLEYECEKSİNİZ’

Devletin birliğini ve dirliği temsil eden kurumların her zaman güçlü olması gerektiğini ifade Cemil Çiçek, “Eğer işin başındaki kişinin gücü ve yetkisi yoksa birçok şey eksik kalır. İşte 24 Haziran seçiminde devreye girecek olan yeni sistemde cumhurbaşkanlığı makamı daha da güçlü hale gelecek. Ülkemizin bekasını ve geleceğini belirleyecek olan sizlersiniz. Tabi sadece cumhurbaşkanının da güçlü olması yetmiyor. Güçlü bir hükümetinde kurulması gerekiyor” dedi.

‘BİRLİK VE BERABERLİK BİZİM EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ’

Dokuz yıldır gerek iftar programlarında gerekse sahur programlarında vatandaşlarla bir araya geldiğini ifade eden Mesut Akgül ise, “İşte bu sofralarda oluşan birlik ve beraberlik bizim en büyük gücümüz. Bu gücüde en iyi şekilde kullanmalıyız. Bu birlik ve beraberliğin bozulmaması için milletimizin ferasetinin tıpkı 15 Temmuz’da olduğu gibi 24 Haziran seçimlerinde ortaya çıkacağına inanıyorum. 16 yılda bu ülkeyi hayal edilemeyen noktalara getiren milletin adamı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı daha güçlü bir şekilde seçileceğinden hiç şüphem yok” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!