Cemevi hırsızı yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Cemevi hırsızı yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2018 14:16

Cemevi hırsızı yakalandı

Haberin Devamı

Tolunay DUMAN/ TARSUS(Mersin), (DHA) – MERSİN’in Tarsus ilçesinde Cem ve Kültür Evi’nde hırsızlık yapan zanlı yakalandı.
Kavaklı Mahallesi'ndeki  Cem ve Kültür Evi’nde meydana gelendi. Cemevinin arka bölümünde bulunan camı gece saatlerinde kırıp içeri giren zanlı, ilk iş olarak güvenlik kameralarının bağlandığı panelin bulunduğu odaya girerek, burada tüm kabloları söktü. Çekmeceleri ve dolapları karıştıran hırsız üst kata çıkarak, kütüphane ve başkanlık odasının kapısını kırdı.  Hırsız, idari işler sekreterliğinde bulunan bir miktar parayı çalıp kayıplara karıştı.
Cem ve Kültür Evi'ne gelen görevliler, hırsızlığı fark ederek durumu emniyet birimlerine bildirdi. Olay yerinde gelen Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin güvenlik kamerasını etkisiz hale getirene kadar kayıtlara yansıyan 12 saniyelik görüntüsünden ve çevredeki güvenlik kameralarından kimliğini belirlendi. Bunun üzerine harekete geçen polis hırsızlık zanlısı R.B.’yı Duatepe Mahallesi Adana Bulvarı üzerinde yakalayarak gözaltına aldı.
Olayla ilgili olarak soruşturma sürdüyor.

FOTOĞRAFLI-GÖRÜNTÜ

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!