Cemal Hünal :Hayatım boyunca hiç futbol maçı izlemedim

Güncelleme Tarihi:

Cemal Hünal :Hayatım boyunca hiç futbol maçı izlemedim
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2017 13:53

Emre Saygı’nın Youtube’dan canlı yayınlanan programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ünlü oyuncular Cemal Hünal ve Onur Şenay oldu.

Haberin Devamı

‘Patron’ adlı tiyatro oyununun da seyirci karşısına birlikte çıkan Cemal Hünal ve Onur Şenay, canlı yayında Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularına samimi açıklamalarda bulundu 

Tiyatrodan Para Kazanılır

 Oyuncuların genelde Tiyatro yapanlar para kazanmaz söylemi için Cemal Hünal “Tiyatroda para yok diyenler oluyor ama iş yaparsan para sürekli var. Bir oyundan kazanamazsın ama başka bir oyundan mutlaka kazanırsın” dedi. 

Cemal Hünal :Hayatım boyunca hiç futbol maçı izlemedim


Yağmur Duası Yapıyoruz

 Güneşli havalarda seyircilerin tiyatroya ilgi göstermemesine hakkında esprili bir dille yanıtlayan Cemal Hünal “ Onur bana oyun yaptık havalar güzelleşmeye başladı diye dert yanıyor. Sabahları tiyatroya gelince yağmur duası yapıyoruz. İnsanlar oyuna gelsin diye” diye konuştu.

Haberin Devamı

 Allah’ın Sevdiği Kuluyuz 

Ata binmeleri ve kılıç dövüşü yaptıkları için gözlerinin yerinde olmasının büyük başarı olduğunu söyleyen Cemal Hünal “ Onur’la beraber gözlerimizin olması büyük başarı çünkü kılıç çalışmaları yapıyoruz ve sürekli at üzerindeyiz. Allah’ın sevdiği kullarıyız” dedi. 

Hayvanlar Samimi Canlılar 

Hayvanlar ile aralarında farklı bir bağ olduğunu belirten Cemal Hünal “Hayvanları çok seviyorum. Hayvanlar samimi canlılar ve onlarla samimi olunca hayatın düzene giriyor ve öyle olunca ilişkilerinde yoluna giriyor” dedi. Futbol Maçı İzlemedim

Sosyal medya kullanıcılarının hangi takımlı olduğu sorusuna şaşırtıcı bir yanıt veren Camal Hünal “ Ben hayatım boyunca hiç futbol maçı izlemedim. Sadece çarşı grubunun başarısını biliyorum ama daha hangi takımlı olacağıma karar veremedim” dedi. 

Oğlum Evde Chucky Gibi Geziyor

 Oğlu Doğan Atilla’yı yaramazlıklarından bahseden esprili bir dille dünyaca ünlü film karakteri 'Chucky' benzeten Cemal Hünal “ Oğlum Doğan Atilla Chucky gibi geziyor evde. Yemeğe gelip oturuyor sonra ben doydum diyerek masadan kalkıyor. Oğlum doğduktan sonra hayatımda yaparım veya yapmam diyeceğim bir şey kalmadı. Ama önceliklerim değişti” diye konuştu.

 

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!